Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Vasara su „Ambrozija“ laidoje – prarastas akordeonas ir Zvonkės pirštas

„Vasara su „Ambrozija“ laidoje – prarastas akordeonas ir Zvonkės pirštas
Pirmosios TV3 vasaro sezono humoristinės laidos „Vasara su „Ambrozija“ filmavimas pareikalavo aukų – laidos herojus, grupės „Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys neteko savo mėgstamo akordeono, o vienai iš laidos vedėjų dainininkei Natalijai Zvonkei teko paaukoti pirštą...

Tiesa, kertamas Natalijos pirštas – tik iliuzionisto Rolando Kančiausko triukas, o štai Valdui iš tiesų nepasisekė – laidos filmavimo metu jo mylimas akordeonas įkrito į kubilą.

„Planavome laidoje filmuoti sceną, kai „Išjunk šviesą“ lyderiui, besilepinančiam kubile, iš rankų iškrenta akordeonas, tačiau tai įvyko anksčiau nei buvo numatyta. Kadangi akordeonas į vandenį įkrito neplanuotai, dainininkui teko skaudžiai atsisveikinti su instrumentu – iš jo liko tik dvi atskiros dalys“, – pasakoja laidos prodiuseris Kęstutis Matelis.

Pirmoje laidoje, skirtoje mistikos temai, Valdui teko atsakinga užduotis – atlaikyti Kriaunų raganos Algimantos Raugienės įsitikinimus apie burtų galią bei ateivius.

Kaip seksis „Išjunk šviesą“ atlikėjui įtikinti laidos žiūrovus, kad mistiniai dalykai – tik prasimanymas, bei kokį vaidmenį laidoje apie mistiką atliks dainininkė Natalija Zvonkė, – TV3 televizija rodys jau birželio 30 dieną, pirmadienį, 20.10 val.!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.