Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Meilės trikampio 5“ dalyvių nuotykiai prasidės nuo birželio 30 dienos!

„Meilės trikampio 5“ dalyvių nuotykiai prasidės nuo birželio 30 dienos!
Jau penktąjį kartą „Tango TV“ eteryje startuoja romantiškasis „Meilės trikampis“. Populiariausias vasaros realybės šou ir šią vasarą žada daugybę staigmenų, smagių atrakcijų, nuoširdžių jausmų ir netikėtų intrigų!

Paskutinę birželio dieną startuosiantis meilės šou į namelį pakvies pirmuosius dalyvius. Pirmadienį 22.00 val. „Tango TV“ žiūrovai susipažins su devyniolikmete Polina ir 21-erių Justu.

Mergina prisistatė esanti maksimalistė ir nuolat siekia tobulumo.

„Laisvalaikiu mėgstu apsipirkinėti, eiti į kiną, klausytis muzikos. Dievinu retro stilių ir svajoju apie renginių organizatorės specialybę“, – sako Polina.

Mergina beveik metus neturi draugo, tad į „Meilės trikampį“ atėjo ne tik susirasti antrą pusę, bet ir įrodyti sau, kad jai vis dar sekasi patraukti vaikinų dėmesį.

Šnekusis Justinas šiuo metu organizuoja ir veda renginius. Labai mėgsta paplepėti ir… norėdamas pasikalbėti naktimis žadina pažįstamus! Jo pomėgiai – teatras, vakarėliai, kelionės. Merginos Justinas neturi pusantrų metų. „Meilės trikampyje“ tikisi sutikti simpatišką draugę, kuri domėtųsi panašiais dalykais ir su kuria būtų lengva bendrauti. Per atranką Justas netikėtai pareiškė, kad jam vaikai – svarbiau už viską!

Ar neišsigąs Polina tokio drastiško Justo pareiškimo ir kokio trečiojo dalyvio sulauks pirmieji „Meilės trikampio 5“ gyventojai, sužinosite jau birželio 30 dieną, pirmadienį, 22.00 val. įsijungę „Tango TV“!


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.