Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Abipus sienos“ vedėjas - vadovas katalikiškoje stovykloje ir diskžokėjus

„Abipus sienos“ vedėjas - vadovas katalikiškoje stovykloje ir diskžokėjus
Viena populiariausių TV3 laidų – „Abipus sienos“ baigia darbingą sezoną ir nuo kitos savaitės išeina atostogų. Jos vedėjas Giedrius Leškevičius galės kelis mėnesius pailsėti nuo rimtosios publicistikos, pranešime spaudai rašo TV3.

„Ką veiksiu? Turiu tiek planų, kad net nežinau, ar viską suspėsiu padaryti iki rudenį prasidėsiančio sezono. Liepos 4-ąją švęsiu gimtadienį, laukia naujo būsto įkurtuvės. Be to, vasarą labai daug renginių, į kuriuos mane kviečia kaip diskžokėjų. Esu prisiekęs muzikos gerbėjas ir neretai stovėdamas prie pulto nustebinu pažįstančius mane tik iš ekrano žmones“, – pasakoja G. Leškevičius.
„Abipus sienos“ vedėjo atostogų kalendoriuje jau suplanuotos dvi rugpjūčio savaitės, kurias Giedrius praleis stovykloje netoli Vievio.
„Tai tarptautinė katalikiška jaunimo stovykla. Važiuoju į ją kasmet kaip vadovas. Čia susirenka jaunuoliai iš Lietuvos, Vokietijos, Čekijos ir net Ispanijos. Muzikuojame, tapome, vaidiname, rengiame žygius po lietuviškas „džiungles“, žodžiu, smagiai pramogaujame“, – pasakoja publicistinės laidos vedėjas. Ilsėtis užsienyje šią vasarą Giedrius nežada: „Galbūt palauksime, kol čia atšals ir tuomet su žmona Gina lėksime kur nors į egzotišką kraštą pasišildyti“.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.