Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Paskutinė kova — tiesioginiame eteryje

Paskutinė kova — tiesioginiame eteryje
Kasdienės repeticijos ir improvizacijos prieš veidrodį — taip paskutiniam ir svarbiausiam TV3 projekto „Švieski man vėl“ koncertui ruošiasi estrados vilkai.

Jau šį vakarą 21 val. tiesioginėje TV3 šlagerių konkurso „Švieski man vėl“ laidoje bus išrinktas geriausias Lietuvos estrados atlikėjas. Šlagerių karalius iš studijos išvažiuos nauju „Fiat Linea“ automobiliu.

Žiūrovų sprendimu, dėl nugalėtojo vardo varžysis Simonas Donskovas, Jūratė Miliauskaitė, Nelly Paltinienė ir Irena Ulvydaitė.

Dar dviejų finalo dalyvių vardus tiesioginiame eteryje paskelbs komisijos pirmininkas Mindaugas Stasiulis.

„Nežinau, kaip reikės nustebinti savo gerbėjus. Galvoju apie ypatingą koncertinę programą“, — prieš finalą sakė J.Miliauskaitė.

Klaipėdietis Simonas Donskovas džiaugiasi, kad projekto metu atsikratė kelių kilogramų, o prieš šeštadienio finalinį koncertą iš jaudulio ir nuovargio gali nukristi dar keli.

Vyriausia projekto dalyvė Nelly Paltinienė jaučiasi ramiau: „Negalvoju apie pergalę. Man smagu dainuoti, visą save atiduodu žiūrovams, o kaip jie įvertins, tokiu rezultatu ir liksiu patenkinta“, — sakė dainininkė.

Tik vietoje nenustygstanti panevėžietė Irena Ulvydaitė dar nesugalvojo, kokią skrybėlę priderinti prie sceninių drabužių, kokią dainą pasirinkti iš mėgstamo repertuaro.

„Taip greitai laikas bėga, o jaudulys nemažėja. Vis pasvarstau, ar tikrai esu verta dalyvauti finale, bet jei žiūrovams patinka mano dainos, tai — svarbiausia“, — šypsojosi Irena.

Moteris ne kartą prieš lipdama į sceną dar kartodavo dainos žodžius. Jaudulys prieš tiesioginį eterį — didžiulis, todėl suklysti nenori nė vienas estrados veteranas.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.