Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naujokams gelbėtojams – pirmieji iššūkiai

Naujokams gelbėtojams – pirmieji iššūkiai
Tikrasis gelbėtojų darbas pajūryje – ne toks romantiškas kaip TV seriale „Gelbėtojai“, kur akį traukia išpuoselėti vyrų ir moterų kūnai, o paplūdimio herojams visada sekasi.

Tikrą gelbėtojų realybę nusprendė parodyti TV3 projekto „Gelbėtojų stotis“ (20 val. 10 min.) kūrėjai.

Kartą per savaitę TV žiūrovai stebės, kaip pradedantiems gelbėtojams sekasi mokytis atsakingo darbo. Trys merginos ir trys vaikinai kiekvieną savaitę kausis dėl išlikimo „Gelbėtojų stotyje“. Kiekvieną savaitę vienas jų privalės palikti šou. Jo vietą užims naujokas.

Pirmąją savaitę darbą „Gelbėtojų stotyje“ pradeda Eglė, Agnė, Evelina, Mantas, Marius ir Martynas. Jie kovos dėl geriausio vasaros gelbėtojo titulo ir pagrindinio prizo – naujo vandens motociklo.

„Nemaniau, kad taip sunku dirbti gelbėtoju. Tikėjausi, kad bus laiko ir pasideginti, pažaisti tinklinį, bet jau po pirmosios dienos supratau, kad reikia daug treniruotis, nes ant mūsų pečių – atsakomybė už poilsiaujančius žmones“, – sakė šou dalyvė Evelina.

Pirmoje laidoje žiūrovai pamatys įdomiausias dalyvių atrankos akimirkas ir sužinos, kaip jaunuoliams sekėsi įveikti pirmąsias užduotis.

Jų laukė tikra gelbėjimo operacija, kai iš jūros reikėjo traukti skęstančią merginą ir teko susidurti su paplūdimyje siautėjančiais chuliganais.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.