Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

E. Mildažytė naują televizijos sezoną pasitinka pasikeitusi ir išduoda seną savo aistrą

E. Mildažytė naują televizijos sezoną pasitinka pasikeitusi ir išduoda seną savo aistrą
Žinoma žurnalistė ir LRT laidų vedėja Edita Mildažytė naujajame sezone bus matoma net keliuose TV projektuose - be pirmąkart išbandytos „Nacionalinės ekspedicijos", ji imasi ir pramogų. Jau rugsėjį startuos naujas projektas „Editos šou".

„Tai bus jau nebe ta Edita, kurią žiūrovai matė daugybę metų. Šiandien ji kupina optimizmo, įžvalgaus moteriško šmaikštumo ir atvira naujiems susitikimas su garsiausias šalies žmonėmis. Jei ir brauksim ašaras, tai tik iš juoko, skelbiama pranešime spaudai.

Laidos vedėja studijoje ne tik kalbins pašnekovus, bet ir provokuos juos atsidurti už komforto zonos ribų, įtraukdma savo herojus į komiškas situacijas. Šou turės specialią sceną teatrinėms miniatiūroms. Aktorinius sugebėjimus čia išbandyti pasiryžusi ir Edita", - pasakoja laidos kūrėjai.

Kaip ir dera savaitgalio vakarui, projekte skambės daug muzikos. Dainuos ir pati Edita, neslepianti, kad dainavimas - jos sena aistra.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.