Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Atsisveikinimui - garsiausi herojai

Atsisveikinimui - garsiausi herojai
TV3 laida „Geri laikai. Blogi laikai“ (20 val. 30 min.) sezoną užbaigs, į vieną valandą sutalpindama garsiausių savo herojų - sporto ir politikos elito įdomiausias interviu ištraukas.
Žiūrovai sezono pradžios archyviniuose kadruose vėl pamatys dukterį Urtę Mariją iš gimdymo namų pasiimantį krepšininką Šarūną Marčiulionį.
„Geri laikai. Blogi laikai“ kūrybinė grupė garsaus krepšininko trečiosios atžalos gimimą palydėjo moralizuojančiu komentaru: gal Š.Marčiulionis, kurį laiką garsėjęs tik istorijomis su moterimis, sugebės sukurti draugei Kotrynai Kirdeikytei ir mažajai dukrelei Urtei Marijai laimę.
Krepšininkas Arvydas Sabonis prieš pusmetį laidos rengėjus tikino nebegrįšiąs į krepšinio aikštę.
Ir pažadą įvykdė - į krepšinio areną ateidavo tik pažiūrėti žaidžiančių jaunesnių krepšininkų. O pats dalyvavo tik veteranų varžybose, žaisdamas Madrido „Real“ komandoje.
Į politiką ir atgal
Kitą savo herojų - Seimo pirmininką Viktorą Muntianą laidos rengėjai vadino „pilka pelyte“, į politikos elitą įšokusia per atsitiktinumą ir akimirksniu.
Nušalintasis prezidentas Rolandas Paksas interviu „Geri laikai. Blogi laikai“ kūrybinei grupei nepasakė nieko originalaus: tik įtikinėjo esąs nekaltas ir žadėjo sugrįžti. Bet kol kas skrenda aplink pasaulį.
Buvusį vyriausią Seimo narį Kazį Bobelį laidos „Geri laikai. Blogi laikai“ rengėjai jaučiasi išlydėję į pensiją. Kelios dienos po to, kai pasirodė laida, K.Bobelis paskelbė pasitraukiąs iš Seimo.
Laidoje politikas ir jo žmona Dalia skundėsi juos „nugydžiusiais“ Lietuvos medikais bei žadėjo senatvę leisti arčiau vaikų ir Amerikos medicinos įstaigų. Dabar K.Bobelis išparduoda Lietuvoje turimą nekilnojamąjį turtą.
„Tai tarsi patvirtinimas - Bobeliai visiems laikams atsisveikina su Lietuva“, - sakė laidos vedėja Juventa Mudėnienė.
Laidoje du kartus
Ekspremjeras Algirdas Brazauskas laidos „Geri laikai. Blogi laikai“ herojumi praėjusį televizijos sezoną buvo net du kartus. Laidos rengėjai iškart pakomentavo žinią, jog tuometis Vyriausybės vadovas gydosi sunkią ligą - galima tikėtis, kad jis atsistatydins.
Likus vos kelioms dienoms iki A.Brazausko darbo Vyriausybės kabinete pabaigos tokius sutuoktinio planus šios laidos žurnalistams patvirtino Kristina Brazauskienė.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.