Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

LNK grupė transliuos 2020-ųjų Europos futbolo čempionatą

LNK grupė transliuos 2020-ųjų Europos futbolo čempionatą
LNK įsigijo UEFA Euro 2020 TM transliavimo teises. LNK grupei priklausantys kanalai ir interneto televizija LNK GO 2020-ųjų vasarą parodys visas 51 Europos futbolo čempionato varžybas.

„Didžiuojamės, kad LNK nugalėjo kovoje dėl Europos futbolo čempionato rodymo teisų. Televizija jau transliavo dalį 2010-ųjų Pasaulio futbolo čempionato varžybų, mūsų eteryje jos sulaukė didelės sėkmės.

Visada renkamės tik pačius geriausius pasaulio sportinius reginius. Transliavome dviejų pastarųjų olimpiadų - Sočio ir Rio de Žaneiro - atidarymo ir uždarymo ceremonijas, o dabar savo žiūrovams parengėme ypatingą dovaną - sporto šakos numeris vienas Europos čempionatą. 2020-ųjų vasara tinklelis bus tikrai turiningas ir azartiškas“, - sako LNK programų direktorius Aivaras Prancūzevičius.

2020-ųjų birželį ir liepą Europos futbolo čempionatas simboliškai vyks trylikos šalių trylikoje miestų, švenčiant 60-ąsias čempionato metines.

Pusfinaliai ir finalai bus transliuojami iš Londono, ketvirtfinaliai - iš Miuncheno, Baku, Sankt Peterburgo ir Romos, kitos varžybos - iš Kopenhagos, Bukarešto, Amsterdamo, Dublino, Bilbao, Budapešto, Briuselio ir Glazgo.

Praėjusį mėnesį žiūrimiausia LNK kanalų grupė pranešė įsigijusi nacionalinės krepšinio lygos LKL transliavimo teises, grupei priklausantis kanalas BTV krepšinio varžybas pradeda transliuoti jau rugsėjo 19-ąją.

Zaliukas September 13 2017 1,250 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.