Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Rugpjūtį TV3 eterį kaitins „Olimpinės lažybos“

Rugpjūtį TV3 eterį kaitins „Olimpinės lažybos“
„Lažinamės, kad jei lažinsitės, vienas iš jūsų tikrai pralaimės“, – šelmiškai šypsosi misteris „pusė milijono“, o nuo šiol ir tikras lažybų teisėjas Marijonas Mikutavičius.

Šis žaismingai jo tariamas šūkis TV3 eteryje suskambės jau visai netrukus – per rugpjūčio mėnesį Pekine vyksiančias Olimpines žaidynes. Jose ruošiasi dalyvauti ir gausi Lietuvos sportininkų delegacija. Tad „Olimpinės lažybos“ intriguos ir kaitins ne tik susilažinusiųjų, bet ir visų TV3 žiūrovų kraują. Tiesa, ką M. Mikutavičius suviliojo lažyboms ir kas laukia jų dalyvių, naujosios laidos vedėjas kol kas slepia, tačiau žada – to mūsų šalies eteryje tikrai dar nebuvo! Beje, kalbama, kad jis pats taip pat ketina lažintis televizijos eteryje.

„Ne paslaptis – esu azartiškas. Su draugais dar nuo studentiškų laikų pamėgome lažintis ir kad būtų įdomiau, sugalvojame pačius beprotiškiausius „fantus“. Pats įspūdingiausias, kurį, beje, pats ir sugalvojau ir kurį savo nelaimei pačiam teko atlikti, buvo mums su draugais paplūdimyje žaidžiant kortomis. Pralaimėjęs turėjau prie persirengimo būdelės patykoti moters ir kai ji ten užeis, įkišti pro būdelės apačią galvą ir visą minutę spoksoti į atsiversiantį vaizdą. Kai turėjau įvykdyti savo „misiją“, persirengti atėjo vidutinio amžiaus moteris. Ji neteko žado, kai mano galva netikėtai išdygo jai po kojomis, o aš tuo tarpu prašiau, kad ji išsigandusi nevožteltų man rankine per pakaušį“, – juokiasi smagias akimirkas prisimindamas Marijonas.

„Olimpinių lažybų“ vedėjui po pralaimėtų lažybų taip pat yra tekę pačioje sostinės širdyje prašyti išmaldos, pardavinėti provokuojančio turinio žurnalus ir net sustabdyti pro šalį automobiliu važiuojančią merginą ir ją pabučiuoti.

„Vasarą televizijos eteryje karaliauja linksmos ir tikrą pramogą žiūrovui dovanojančios laidos. Neabejoju, kad ir „Olimpinės lažybos“ juos nuteiks labai smagiai, primins senus gerus nerūpestingus studentiškus laikus“, – įsitikinęs M. Mikutavičius.

„Olimpinės lažybos“ – jau greitai per TV3!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.