Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Šventės su LNK - koncertai iš didžiausių šalies arenų, filmų premjeros ir specialios laidos

Šventės su LNK - koncertai iš didžiausių šalies arenų, filmų premjeros ir specialios laidos
Šį sekmadienį, Kūčių vakarą, LNK pradeda savo šventinių programų maratoną. 19.30 val. LNK eteryje - „Valanda su Rūta. Kūčios. Speciali laida“. Kūčių laidoje garsūs žmonės dalinsis savo tradicijomis, pasakos, kaip jie švenčia Kūčias, pasitinka Kalėdas. Prezidentė papasakos apie savo vaikystes Kūčias, gautas dovanas, kaip tikėjo Kalėdų seneliu, kas Prezidentei dabar yra Kūčios ir be kokių patiekalų neapsieina jos Kūčių stalas.

Po šventinės Rūtos Mikelkevičiūtės laidos 22.25 val. LNK dovanoja išskirtinę premjerą - biografinę dramą „Liūtas“. Tai - ką tik kino teatruose rodyta, milijonus žiūrovų sukrėtusi, tikrais faktais paremta juosta, susukta pagal tarptautinį biografinį bestselerį „Ilgas kelias namo“. Įspūdingas filmas buvo nominuotas net šešiems „Oskarams“, jame vaidina „Lūšnynų milijonieriaus“ žvaigždė Devas Patelis ir „Oskaro“ laureatė Nicole Kidman. Ašaras spaudžianti istorija prasideda, kai penkiametis indų berniukas Saroo žaisdamas traukinyje užmiega ir atsibudęs supranta, kad miegantį jį traukinys nuklaidino tūkstančius kilometrų tolyn į Indijos gilumą, negrįžtamai toli nuo namų ir šeimos.

Pirmosios Kalėdų dienos vakarą LNK žiūrovus prie televizijos ekranų pakvies šventinė KK2 laida, kurios metu muzikinius kūrinius atliks visas būrys žymių atlikėjų, o tautiečius su didžiosiomis metų šventėmis sveikins žinomi žmonės. Televizijos žiūrovai turės galimybę išvysti, kaip buvęs Seimo narys ir Kauno meras Vytautas Šustauskas atims tiktų tikriausią karūną iš paties Žilvino Grigaičio. Be to, Vytautas atskleis, kad yra išleidęs poezijos knygą ir visiems Lietuvos žmonėms padeklamuos trumpą savo kūrinį.

Antrąją Kalėdų dieną - Jazzu ir D. Montvydo muzikinė dvikova „Red Bull Soundclash“. Didžiausioje Vilniaus arenoje susigrums du garsiausi šių dienų populiariosios muzikos atstovai: Jazzu ir Donny Montell. Ilgus mėnesius specialiai šiam renginiui ruošęsi Jazzu ir Donny Montell susitiks keturiuose muzikos raunduose. „Red Bull Soundclash 2017“ nugalėtoją lems arenos publika. Gerbėjų plojimų ir ovacijų keliamą triukšmą fiksuos specialūs ir itin tikslūs garso matuokliai.

Po Jazzu ir Donato dvikovos - premjera „Kai svyla padai“ apie įstatymo sergėtojus Terį (akt. Alexander SkarsgÃ¥rd) ir Bobą (akt. Michael Peña), kurie labiau už įstatymą gerbia savo pačių gerovę. Vilkai avių kailyje - toks apibūdinimas geriausiai tiktų porelei korumpuotų policininkų. Jų kelyje pasipainioja nauja auka - nusikaltėlis, kuris, pasirodo, yra dar pavojingesnis už juo pačius. Štai tuomet vyrukams pradeda svilti padai!

Be šio filmo, LNK tradiciškai parodys visas „Hario Poterio“ dalis, pirmosios premjera - jau nuo gruodžio 23-iosios.

Sulaukti Naujųjų LNK kvies su muzikinių stebuklų šou „Naujųjų naktis“, koncertu „Rondo“ gyvai. Aleksandro Ivanausko-Faros jubiliejinis turas per Lietuvą“ ir Dž. Butkutės koncertu „Iki Mėnulio ir atgal“. Sausio 1-ąją Naujuosius metus televizija pradės ypatinga premjera - veiksmo trileriu „San Andreas“.

Zaliukas December 22 2017 1,231 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.