Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 rudens sezone žada pristatyti septynis naujus „veidus“

TV3 rudens sezone žada pristatyti septynis naujus „veidus“
„Po laiminga žvaigžde“ – tokiu šūkiu TV3 pristatys savo naująjį rudens sezoną. Vadovaudamasi juo televizija žiūrovams pasiūlys aštuonis visiškai naujus projektus, tarp kurių – pramoginės ir publicistinės laidos, naujos koncepcijos muzikos šou „Žvaigždžių vartai“ bei pirmojo lietuviško serialo „Giminės“ kūrybinės grupės naujas darbas – serialas „Broliai“.

Naująjį sezoną TV3 tinklelyje liks keletas praėjusio sezono žiūrovų jau pamėgtų publicistinio pobūdžio laidų, bet laukia ir ne viena nauja aktualius klausimus ar net asmenines žiūrovų problemas nagrinėjanti laida.

„Aktualijas narpliojančios bei kiekvienam įdomias temas pristatančios laidos leidžia būti arti žiūrovo ir taip suburti visus draugėn. Todėl joms skiriame ypatingą dėmesį. Džiaugiamės, kad ateinantį sezoną mūsų televizijai publicistines laidas kurs ne tik mums jau puikiai žinomi prodiuseriai, su kuriais bendradarbiaujame ne vienerius metus, bet ir nauji TV3 televizijoje, tačiau didelę patirtį publicistikoje turintys profesionalai“, – apie sustiprintą publicistų komandą pasakoja Ieva Govedaitė.

Atsinaujinusios rudenį pasitiks ir tradicines TV3 informacinės laidos – Žinios, Vakaro žinios bei „Savaitės komentarai“.

Šalia jau populiarių ir itin žiūrimų pramoginių laidų, naujo rudens sezono TV3 tinklelyje – net penki nauji pramoginiai projektai. Vienas jų – naujos koncepcijos Arūno Valinsko prodiusuojamas muzikos šou „Žvaigždžių vartai“. Žaidimų mėgėjų azartą rudenį kels ne tik Marijono Mikutavičiaus vedama „Taip arba Ne“, bet ir visiška naujovė Lietuvoje – nauja drąsi žaidimų laida, priversianti žiūrovus ne tik lažintis, bet ir juoktis. Tarp pramoginių laidų TV3 taip pat rodys pasaulyje labai populiaraus, bet Lietuvoje užmiršto žanro laidą, prie kurios vairo stos naujas TV3 televizijos veidas. Iš viso naujame sezone žiūrovai matys bent septynis naujus TV3 laidų vedėjus ir septynis jau gerai pažįstamus lyderiaujančios televizijos veidus su visiškai naujais amplua.

Serialų ir filmų megėjų laukia ypatinga žinia – rudenį TV3 ne tik tęs daugelio simpatijas jau užkariavusį serialą „Moterys meluoja geriau“, kurios kūrybinę grupę papildys nauji žinomi aktoriai, bet ir pristatys naują intriguojantį serialą „Broliai“, pradžiuginsiantį puikiai pažįstamais veidais iš pirmojo lietuviško serialo „Giminės“ bei jaunais profesionaliais aktoriais.

„Po laiminga žvaigžde“ – taip jau greitai žiūrovus prie ekranų kvies naujas TV3 televizijos sezonas su atsinaujinusiomis jau pamėgtomis laidomis ir serialais, naujais televizijos projektais bei veidais!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.