Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naujajame TV3 rudens sezone – kulinarinė laida

Naujajame TV3 rudens sezone – kulinarinė laida
Naujajame rudens sezone TV3 televizija nusprendė savo žiūrovus pradžiuginti ne tik atnaujintomis pramoginėmis, muzikinėmis, publicistikos ir informacinių aktualijų laidomis, bet ir visų pasiilgta kulinarija.

„Pasibaigus vasarai TV3 žiūrovai galės ne tik stebėti profesionalių virėjų kulinarinius sugebėjimus, bet ir patys galės išbandyti vienus ar kitus receptus namie. Kulinarinės laidos yra tikrai populiarios, o pastaruoju metu jų labai trūksta. Todėl TV3 televizija savo žiūrovams rudenį padovanos dar vieną gardžią naujieną“, – naująja rudens sezono kulinarine laida džiaugiasi TV3 vyriausias laidų prodiuseris Jurgis Jefremovas.

Tie, kurie mėgsta plušti prie viryklės ir stebinti savo artimuosius įvairiais skoniais, aromatais bei dar neragautais gardėsiais, jau naujajame TV3 sezone atras sau tinkamą ir patinkančią laidą, kupiną kvapą gniaužiančių kulinarinių receptų, taip pat – profesionalų bei mėgėjų virėjų kovų!

Kiekvienam laidoje dalyvavusiam mėgėjui, metusiam iššūkį profesionalui, bus svarbus ir TV3 žiūrovų balsas. Už patikusius kulinarinius šedevrus ir gardėsius naujojo TV3 sezono kulinarinės laidos žiūrovai galės balsuoti internete.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.