Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Buvęs policijos vadovas V.Grigaravičius ves televizijos laidą

Buvęs policijos vadovas V.Grigaravičius ves televizijos laidą
TV3 televizija, kviečianti savo žiūrovus į naująjį rudens sezoną „Po laiminga žvaigžde“, pateiks dar vieną naujieną – interaktyviąją tiesioginę laidą, kurios vienu iš pagrindinių veidų taps buvęs policijos generalinis komisaras Vytautas Grigaravičius.

„TV3 nuolat stengiasi rūpintis savo žiūrovu. Viena iš interaktyviųjų laidų, „TV pagalba“, ištisus šešerius metus nepaliaudama skubėjo pas visus, drąsiai sprendė žmonių problemas, teikė paguodą ir kartu su žiūrovais džiaugėsi. Mums labai rūpi ryšys tarp žiūrovo ir dirbančiųjų už kadro. Todėl naujajame sezone pateiksime TV3 žiūrovams dar vieną laidą, kurioje ir bendrausime, ir nagrinėsime problemas, o svarbiausia – ši laida turės tiesioginį eterį. Džiaugiamės, kad laidoje dalyvaus ir pasidalins savo patirtimi Vytautas Grigaravičius“, – pranešime spaudai sako vyriausias TV3 laidų prodiuseris Jurgis Jefremovas.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.