Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Vietoj į LNK iškeliavusios laidos „Paparacai.lt“ - TV3 pasiūlys „L.T. paparacus“

Vietoj į LNK iškeliavusios laidos „Paparacai.lt“ - TV3 pasiūlys „L.T. paparacus“
Naujame TV3 sezone vietoj „Paparacai.lt“ išvysime laidą „L.T. Paparacai“, kurią televizijos atstovai pristato kaip tą pačią, tačiau visiškai atsinaujinusią, intriguojančią, dinamišką, aktualią ir beprotiškai pikantišką.

Žvaigždžių gyvenimai, nuklydimai, atradimai ir praradimai, kasdieniai džiaugsmai bei vargai, meilė ir neapykanta – visa tai TV3 žiūrovams iš pirmų lūpų naujame TV3 sezone „Po laiminga žvaigžde!“, - rašoma TV3 pranešime spaudai.

„Mūsų žiūrovai pirmieji sužinos visas karščiausias pramogų pasaulio naujienas. Jas jų giminės, draugai ir kaimynai aptarinės visą ateinančią savaitę“, – žadėjo vyriausiasis TV3 laidų prodiuseris Jurgis Jefremovas.

Pasak jo, laidą ves žmonės, gerai pažįstantys pramogų pasaulio užkulisius, tačiau kas jie, kol kas neaišku – šiuo metu kaip tik vyksta „L.T. paparacų“ vedėjų atranka.

„Norime, kad kiekvieną savaitę TV3 eteryje žiūrovai matytų ne tik gražiomis kūno formomis pasižyminčius veidus, bet ir linksmus, šmaikščius, žodžio kišenėje neieškančius ir, svarbiausia, visas naujienas žinančius vedėjus. Tad renkamės labai kruopščiai“, – patikino J. Jefremovas.

Kiek anksčiau LNK televizija išplatino informaciją, kad Sauliaus Bartkaus prodiusuojama laida „Paparacai.lt" iš TV3 keliauja į LNK.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.