Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

A.Kilkuvienė susitiks su žiūrovais naujoje TV3 publicistikos laidoje

A.Kilkuvienė susitiks su žiūrovais naujoje TV3 publicistikos laidoje
Šešerius metus TV3 eteryje dirbusi Aušra Kilkuvienė ir naująjį TV3 sezoną „Po laiminga žvaigžde!“ susitiks su ja mylinčiais žiūrovais. Šį kartą Aušra juos vedžios aktualių ir intriguojančių temų labirintais.

„Taip jau sutapo, kad gyvenimas pats pasiūlo naujus išbandymus, meta iššūkius, kuriems negaliu atsispirti. Mane suintrigavo naujos laidos koncepcija, profesionalus žvilgsnis į laidoje ketinamas gvildenti temas. Žinoma, ne paslaptis ir tai, kad praleisti TV3 televizijoje metai man labai įsiminė kaip ypač svarbūs – tikiu, kad ir naujas amplua man leis realizuoti save“, – sako naujo TV3 publicistikos žurnalo „Čia ir dabar“ vedėja, kuri naujoje laidoje, kaip ir anksčiau „TV pagalboje“, palaikys glaudų ryšį su reportažų herojais.

Laidoje Aušra atliks ne tik vedėjos vaidmenį – jai teks paragauti ir žurnalistės duonos – nemažai laiko praleisti įvykio vietoje, ieškoti netikėtų komentarų bei nutylėtų istorijos faktų, rašoma TV3 pranešime.

„Meilės prisipažinimai, išsipildžiusios ir sudužusios svajonės, lyg dūmai išnykę ilgus metus kaupti turtai, paprastų ir garsių Lietuvos žmonių džiaugsmai ir ašaros... Visa tai telpa žodžiuose „Čia ir dabar“, – apie naujos TV3 laidos temas trumpai užsimena vedėja Aušra Kilkuvienė.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.