Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Atsinaujinusią „L.T. paparacai“ prodiusuos Edvardas Žičkus

Atsinaujinusią „L.T. paparacai“ prodiusuos Edvardas Žičkus
Naująjį TV3 sezoną televizijos darbuotojų gretas papildė dar vienas gerai žinomas veidas – žurnalistas Edvardas Žičkus. Beveik septynerius metus gyvenimo būdo žurnale „Nuo... iki...“ dirbęs ir sukaupęs nemažą žurnalisto bei redaktoriaus patirtį Edvardas dabar jėgas nusprendė išmėginti laidos prodiuserio amplua ir vadovaus atsinaujinusio pramoginio infošou „L.T. paparacai“ kūrėjų komandai.

„Tai bus dinamiška, spalvinga, aktuali ir intriguojanti laida. Joje žiūrovas atras žvaigždžių gyvenimo būdo subtilybes, išgirs karščiausius skandalus bei nuodėmes, atviras išpažintis, galės pasižvalgyti po garsenybių namus, įvertinti naujausius jų pirkinius, paskaičiuoti pinigus ir pasidžiaugti naujausiomis pergalėmis meilės fronte“, – žadėjo E. Žičkus.

Nors „L.T. paparacų“ vedėjų atranka dar nesibaigė, laidos kūrybinė grupė jau keliauja po visą Lietuvą ir filmuoja karštus siužetus. Vis dėlto prodiuseris žada vien vietinėmis naujienomis neapsiriboti – „L.T. paparacų“ žiūrovai matys reportažus iš Holivudo bei ten vykstančių vakarėlių, išgirs interviu su užsienio žvaigždėmis ir svečiose šalyse gyvenančiais garsiais lietuviais.

„Esu tikras, kad „L.T. paparacai“ patenkins žiūrovų smalsumą žinoti, kaip ir kuo gyvena jų numylėtiniai. Juk iš prigimties esame smalsūs, todėl noras sekti garsenybių gyvenimo peripetijas toks pat natūralus kaip ir noras valgyti. O „L.T. paparacai“ žada sočią porciją karštų ir pikantiškų naujienų!“, – atsinaujinusios laidos planus atskleidė prodiuseris.

Per darbo gyvenimo būdo žurnale metus E. Žičkus yra apkeliavęs daugybę pasaulio kampelių ir kalbinęs ne vieną užsienio garsenybę, tarp jų – skandalistės rusų grupės „t.A.T.u“ narės, Filipas Kirkorovas, legendiniai „Pet Shop Boys“, muilo operų žvaigždė iš Lotynų Amerikos Gabriella Spanic, princesės Dianos asmeninis astrologas Russellas Grantas ir daugelis kitų.

„Tai visai naujas etapas mano gyvenime, bet permainos – visada į gerą, juk tik jos mus verčia judėti į priekį, – įsitikinęs E.Žičkus. – Užsivilkus prodiuserio švarką tenka mokytis nemažai naujų dalykų, tačiau su kiekviena darbo diena tiek mano, tiek ir visos komandos užsidegimas kibti į darbus tik didėja.“

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.