Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Gytis Paškevičius įrašė naujo TV3 lietuviško serialo „Broliai“ dainą

Gytis Paškevičius įrašė naujo TV3 lietuviško serialo „Broliai“ dainą
Dainininkas Gytis Paškevičius įrašė naujo TV3 lietuviško serialo „Broliai“ pagrindinę dainą „O, brolau!“ Išsiskirianti įspūdinga melodija ir jaudinančiu tekstu daina, pasak jos kompozitoriaus ir pagrindinio teksto autoriaus Alvydo Jegelevičiaus, gimė iš serialo koncepcijos, Broniaus Bušmos kuriamo scenarijaus bei režisieriaus Valdo Babaliausko išsakytų minčių.

„Kuriant dainą serialui reikia labai stipraus emocinio užtaiso – ypatingos būsenos, nes per kelias minutes privalai papasakoti visą istoriją. Kartu dainoje visi komponentai – melodija, aranžuotė, tekstas ir galiausiai atlikėjas – turi būti lygiaverčiai dalykai, o svarbiausiu dalyku turi likti pats serialas. Daina – serialo sudedamoji dalis, išsakanti pagrindinę mintį, todėl ji turi gražiai pritapti, o ne lyderiauti“, – įsitikinęs daugiau nei 300 įvairių kūrinių parašęs A. Jegelevičius.

Neatsitiktinai dainai įrašyti buvo pakviestas charakteringo ir dramatiško balso savininkas Gytis Paškevičius.

„Dainuodamas jis sugebėjo išreikšti kančią, aistrą, gyvenimo ugnį ir ledą. Gytis yra vienas iš nedaugelio taip aistringai dainuojančių vyrų Lietuvoje“, – teigia A. Jegelevičius, tarp kurio kūrinių yra tokios žinomos dainos kaip „Baltas lino gyvenimas“, „Tėvo sodas“, „Pirmosios gėlės“, „Smuiko stygos“, „ Kregždutė“ ir kitos.

„Dainuoti kito autoriaus sukurtą dainą yra sunkiau nei savo – tu turi perteikti kompozitoriaus dainos interpretaciją, įsijausti į jau sukurto teksto žodžius, todėl visas kūrybinis darbas buvo labai įdomus“, – sako dainos „O, brolau!“ atlikėjas Gytis Paškevičius, kurio atliekamos dainos jaudina tiek vyresnės, tiek jaunesnės kartos klausytojus.

Pasak dainininko, tai buvo pirmas kartas, kuomet jis įrašė dainą televizijos serialui.

Aistringą ir jaudinančią dainą „O, brolau!“ bus galima išgirsti TV3 seriale „Broliai“ – jau greitai naujame televizijos sezone „Po laiminga žvaigžde!“

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.