Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naujame TV3 sezone – tiesioginė laida „Kriminaliniai tyrimai“

Naujame TV3 sezone – tiesioginė laida „Kriminaliniai tyrimai“
Pagalba Lietuvos žmonėms, šalies pareigūnams bei teisėsaugos institucijoms ieškant besislapstančių nusikaltėlių bei dingusių žmonių – su tokia misija į TV3 eterį naujame televizijos sezone žengs laida „Kriminaliniai tyrimai“. Tiesioginio eterio laidoje jos vedėjai pristatys ir žiūrovų padedami narplios bylas, kurių tyrimas vis dar nebaigtas ir kurias sėkmingai išnagrinėti gali padėti Lietuvos gyventojų liudijimai.

„TV3 televizija kiekvieną sezoną rodydavo laidas, kurios leisdavo labai aiškiai jausti Lietuvos visuomenės aktualijas, paprastų žmonių gyvenimo pulsą, pažinti svarbiausias problemas. Ir šiemet siekiame būti šalia žiūrovo ne tik siūlydami jo informacinius ir laisvalaikio poreikius atitinkančius, patrauklius bei idomius projektus, bet ir tiesiogiai bendraudami su juo, siūlydami savo pagalbą sprendžiant opiausias problemas“, – teigia vyriausiasis TV3 laidų prodiuseris Jurgis Jefremovas.

Pasak jo, laidoje „Kriminaliniai tyrimai“ bus pristatomos bylos, kurių išnagrinėjimui trūksta informacijos. Naudingos informacijos turintys ir savo liudijimais galintys padėti išnarplioti bylą žiūrovai bus raginami skambinti į studiją – juos išklausys ir išsakytą informaciją fiksuos studijoje budintys pareigūnai. Laidos autoriai visiems skambinantiems garantuoja visišką konfidencialumą.

„Laidoje bus pristatomos ir didelio atgarsio visuomenėje susilaukusios bylos, kurių nagrinėjimas dėl informacijos stokos, deja, stringa. Žiūrovų liudijimai, mano ilgametė darbo policijoje patirtis ir žinios bei profesionalios laidos kūrybinės grupės darbas, esu tikras, leis išnarplioti ar bent gerokai į priekį pastūmės ne vienos bylos tyrimą ir taip padės tiek bylas tiriantiems pareigūnams, tiek nuo nusikaltėlių nukentėjusiems ar savo artimųjų ieškantiems šalies gyventojams“, – sako vienas iš laidos vedėjų, buvęs šalies policijos generalinis komisaras Vytautas Grigaravičius.

Jau pirmoje laidoje „Kriminaliniai tyrimai“ žiūrovams bus pristatyta viena stambiausių ir jau daug metų Lietuvos pareigūnams ramybės neduodanti byla. Vytautas Grigaravičius žada atskleisti su byla susijusių faktų, kurie iki šiol niekur nebuvo skelbiami.

Painios bylos, patyrusio pareigūno žinios bei žiūrovų liudijimai – visa tai tiesioginėje TV3 laidoje „Kriminaliniai tyrimai“ naujame televizijos sezone „Po laiminga žvaigžde!“

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.