Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

N.Zvonkė - TV3 bulvarinės laidos vedėja

N.Zvonkė - TV3 bulvarinės laidos vedėja
Natalija Zvonkė vasaros nuotykius televizijoje tęs ir rudenį - grupės „Yva“ vokalistė taps TV3 bulvarinės laidos „L.T. paparacai“ vedėja. Antradienį Trakuose vyko laidos užsklandų filmavimas, kurių metu dainininkė jautėsi it tikra Holivudo žvaigždė. „Rinkomės iš daugybės kandidatų, bet Natalija sugebėjo visus nurungti. Juk ji – ne tik gerai žinoma atlikėja, bet ir graži, komunikabili, šmaikšti, žodžio kišenėje neieškanti moteris“, – naują laidos vedėją gyrė projekto prodiuseris Edvardas Žičkus.

„Ne mažiau svarus argumentas, lėmęs mūsų pasirinkimą, buvo tas, kad Natalija pramogų pasaulio užkulisius pažįsta kaip savo rankinės turinį. Tad „L.T. paparacų“ žiūrovai visas įdomybes sužinos pirmieji“, - žadėjo prodiuseris.

N.Zvonkė įsitikinusi, kad tokią laidą jai vesti bus įdomu - ji atrodys nekasdieniškai, stilingai ir gražiai.

„Nelabai įsivaizduoju, kad galėčiau vesti kokią nors rimtą laidą. Be galo tikiuosi, kad ji bus žiūrima ir įdomi - pati tokio pobūdžio laidas visada žiūrėdavau“, - sakė Natalija.

Pasak TV3 pranešimo, kol kas neaišku, kas bus N.Zvonkės partneris ekrane. DELFI žiniomis, buvo svarstoma net ir „Tango TV“ laidos „Mados reidas“ vedėjo Manto Petruškevičiaus kandidatūra. Tačiau atranka vis dar vyksta.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.