Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 laidoje „Čia ir dabar“ – naujas požiūris į publicistiką

TV3 laidoje „Čia ir dabar“ – naujas požiūris į publicistiką
TV3 naująjį sezoną debiutuosianti laida „Čia ir dabar“ ne tik aptars šviežiausius, visuomenėje didelio atgarsio susilaukusius įvykius, pristatys jų dalyvius ir liudininkus, bet ir išsiskirs nauju požiūriu į publicistiką, leisiančiu žiūrovams iš labai arti susipažinti su įvykių eiga, įsijausti į laidos herojų išgyvenimus bei pajusti jų emocijas.

„TV3 žiūrovams pasiūlysime naują patirtį – laidos „Čia ir dabar“ vedėja taps savotiška jų vedle rodomose istorijose. Ji ne tik pristatys temą, bet pati vyks į įvykio vietą, kalbins istorijos dalyvius arba temą ruošiantį žurnalistą, o šis perteiks savo mintis ir išgyvenimus ruošiant reportažus laidai. Tokia laidos forma leis iš arčiau ir išsamiau supažindinti su istorija ir jos herojais, o pačiam žiūrovui labiau suvokti įvykio esmę, pajusti su įvykiu susijusių žmonių emocijas“, – pranešime spaudai apie naujos TV3 publicistinės laidos „Čia ir dabar“ koncepciją pasakoja laidos prodiuseris Saulius Urbonavičius – Samas.

Pasak jo, laidoje bus nagrinėjamos aktualios temos nuo žymių žmonių gyvenimo peripetijų iki politinių skandalų, nuo ypatingo atgarsio šalies visuomenėje susilaukusių įvykių iki paprastų žmonių didvyriškų poelgių.

Ypatingas dėmesys bus skiriamas herojams – žmonėms, kurie išgelbėjo skęstantį, iš degančio namo išnešė vaikus, kitaip padėjo patekusiam į nelaimę. Siekiant, kad laidos žiūrovai būtų supažindinami su pačiais naujausiais – „čia ir dabar“ vykstančiais įvykiais, laidos autoriai tiesiogiai bendradarbiaus su priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentu, policijos departamentu ir kitomis institucijomis.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.