Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Rožickas ir nauja „Penktokų iššūkio“ klasė jau pasiruošė rudens trimestrui

Rožickas ir nauja „Penktokų iššūkio“ klasė jau pasiruošė rudens trimestrui
Sparčiai artėjančiame TV3 sezone „Po laiminga žvaigžde!“ pasirodys ne tik intriguojančios naujienos, nauji vedėjai, bet ir su naujais iššūkiais sugrįš pasiilgtos laidos bei pamėgti veidai. „Penktokų iššūkio“ žaidimo vedėjas Andrius Rožickas į naujo TV3 sezono traukinį išoko kartu su nauja penktokų klase! Vytenis, Vytautas, Augustė, Miglė ir Tomas besibaigiant vasaros atostogoms jau kartojasi daugybos lenteles, lietuvių kalbos gramatikos taisykles ir kruopščiai ruošiasi naujiems iššūkiams.

„Šį trimestrą susirinko išties linksma ir stipri klasė. Naujas penketukas kaip riešutus kremta matematikos uždavinius, literatūros subtilybes ir pasaulio pažinimo platybes. Visi kaip susitarę mėgsta matematiką ir lietuvių kalbą, tačiau, kad ir kaip būtų keista, vaikai labiausiai nemėgsta dailės pamokų“, – su nauja „Penktokų iššūkio“ klase skuba pažindinti A. Rožickas.

Visai šeimai skirtos „Penktokų iššūkio“ laidos dalyviai, nutarę iššūkį mesti gudriesiems penktokams, pagalbos nuo šiol kreipsis į Vytenį, Vytautą, Augustę, Miglę ir Tomą.

„Vytenis – vyriausias penktokų klasės mokinys. Jis sportuoja krepšinio mokykloje ir svajoja užaugęs būti krepšininkas. Tačiau ne tik sporto aikštelėje Vytenis pluša, jis nėra abejingas skaičiams ir tą įrodo greit skaičiuodamas. Vytautas taip pat mėgsta sportuoti, tačiau jam, kitaip nei jo „Penktokų iššūkio“ bendraklasiui, patinka tenisas. Be to, berniukas daug skaito ir labiausiai mėgaujasi literatūros pamokomis. Energijos kupina naujoji „Penktokų iššūkio“ narė Augustė. Mergaitė dėl jos entuziazmo ir dėl linksmo būdo mokykloje yra vadinama „Pepe ilgakojine“! Užaugusi ji nori būti aktorė. Komunikabili ir visada besišypsinti Augustė lanko dramos būrelį, o mokykloje labiausiai jai patinka literatūros pamokos. Miglė, kaip ir jos bendraklasiai, turiningai leidžia laisvalaikį – kartu su savo tėveliais buriuoja. Svajinga mergaitė mėgsta matematikos ir lietuvių kalbos pamokas. Na, o Tomas – tikras lobis. Matematikos klausimai nebus dalyviams baisūs, jei į pagalbą pasikvies šį berniuką. Tomas yra matematikos olimpiadų laimėtojas! Bet ne tik skaičiais jis gyvena, berniukui netrūksta ir sveiko optimizmo bei juoko“, – naujus penktokus pristato laidos vedėjas A. Rožickas.

TV3 televizija ir „Penktokų iššūkio“ laidos kūrėjai kviečia naujiesiems penktokams – Vyteniui, Vytautui, Augustei, Miglei ir Tomui mesti iššūkį ir dalyvauti linksmoje laidoje! Drąsūs suaugusieji anketą užpildyti gali internete www.tv3.lt

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.