Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

NML superfinale susikaus dvi supermergaitės

NML superfinale susikaus dvi supermergaitės
Šį vakarą 20 val. 45 min. LNK nacionalinės muzikos lygos (NML) superfinale griaudės fanfaros ir žibės fejerverkai. Paaiškės šių metų profesionalų muzikinių kovų čempionas, tiksliau — čempionė.
Į pirmąją vietą pretenduoja dvi supermergaitės. Tai „Kelio į žvaigždes“ finalininkė Vilija Matačiūnaitė ir dainininkė Irena Starošaitė.
Pirmosios vietos nugalėtojai atiteks 250 tūkstančių vertės, antrosios — 150 tūkstančių vertės prizinio fondo dalis. Praėjusį sekmadienį paaiškėjęs trečiosios vietos laimėtojas Deivis iš NML prizinio fondo atsirieks 100 tūkstančių vertės dalį.
Irenai tai bus trečioji dvikova trečią sekmadienį iš eilės. Pernai NML laimėjo jos vyras Žilvinas Žvagulis.
„Vilija — labai stipri kovotoja, turi gerą gerklę, bet gal jai trūksta patirties, kurioje būtų ir praradimų ir atradimų? — samprotavo I.Starošaitė. — Kovosiu iš paskutiniųjų su savo draugėmis Vaida ir Žaneta bei gyvai grojančia grupe. Atidžiai įsiklausiau į vyro patarimus“.
Vilija neslepia, kad pergalė NML jai būtų labai svarbi. Ypač po to, kai „Kelyje į žvaigždes“ ją nurungė Andrius Rimiškis, kuris į NML finalą nepateko. „Būsiu tokia, kokia esu, ir dainuosiu geriausias savo dainas. Tikiuosi, man padės draugai iš „Kelio į žvaigždes“, — sakė dainininkė.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.