Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Didžioji „X faktoriaus“ intriga: paaiškėjo, kas tapo laimėtoju

Didžioji „X faktoriaus“ intriga: paaiškėjo, kas tapo laimėtoju
Lietuva turi naują žiūrovų simpatijas užkariavusio muzikinio šou „X faktorius“ nugalėtoją. Po inirtingos kovos ja tapo Milda Martinkėnaitė.

Milda laimėjo ne tik šlovę ir pripažinimą, bet ir pagrindinį projekto prizą - 15 tūkst. eurų.

Dėl geriausiojo titulo šį vakarą kovojo trys dalyviai, kurie žiūrovams paruošė skirtingus pasirodymus ir duetus kartu su Lietuvos muzikos žvaigždėmis.

Scenoje varžėsi Sauliaus Prūsaičio mokinė Martyna Jezepčikaitė, Marijono Mikutavičiaus komandos narė Milda Martinkėnaitė, Sauliaus Urbonavičiaus-Samo auklėtiniai Titas ir Benas.

Trijų valandų trukmės šou nepraėjo be ugnies, lazerių, įspūdingų šviesų. Projekto dalyviai scenoje atliko ne tik šių dienų topuose karaliaujančias dainas, bet ir laiko patikrintus hitus.

„X faktoriaus“ laida pateikė staigmenų tiek savo atlikėjus pamilusiems gerbėjams, tiek patiems projekto dalyviams.

Superfinale lemiamą balsą turėjo tik „X faktoriaus“ žiūrovai. Būtent jie sprendė, kas turi nugalėti projekte. Balsuoti žiūrovai pradėjo vos startavus šou.

Visiems dalyviams pasirodžius po du kartus balsavimas buvo pristabdytas. Paskelbta, kad mažiausiai balsų surinkę Titas ir Benas neteko galimybės kautis toliau ir iškovojo garbingą trečią vietą.

Tuo tarpu likusi Milda ir Martyna rungėsi tarpusavyje - pristatė po geriausią savo dainą. Žiūrovai galėjo balsuoti tik už šias dvi dalyves.

Likus kiek daugiau nei valandai iki vidurnakčio paaiškėjo, kad daugiausia balsų surinko ir šių metų „X faktoriaus“ karūną užsidėjo Milda.

Kiek mažesnio palaikymo sulaukusi Martyna liko antroje vietoje. Tikslūs rezultatai paaiškės pirmadienį ryte.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.