Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

S.Urbonavičius–Samas transformuos „Švieski man vėl“ ir persikraustys į LTV

S.Urbonavičius–Samas transformuos „Švieski man vėl“ ir persikraustys į LTV
Prieš porą savaičių iš atostogų Turkijoje grįžęs televizijos laidų prodiuseris ir muzikantas Saulius Urbonavičius – Samas, iš karto pasinėrė į darbus. Vyras patvirtino sklandžiusius gandus ir patikino, jog šlagerių šou „Švieski man vėl“ pasikeitusiu pavadinimu ir, šiek tiek pačia koncepcija, persikelia į LTV. Populiarių televizijos veidų migracija tarp „kanalų“ tapo įprastu reiškiniu. Vis daugiau žydrųjų ekranų pažibų pirmenybę teikia nacionalinei nekomercinei televizijai.

„Pavadinimas bus kitas – „Mūsų dienos kaip šventė“, tačiau projektas bus panašios pakraipos kaip „Švieski man vėl“. Stengsimės ir toliau palaikyti vyresnės kartos muzikantus, prikelti juos „antram gyvenimui“. TV3, kaip ir kiekviena komercinė televizija, iš laidos reikalavo reitingų ir dar kartą reitingų, o LTV mums pasiūlė neišsemiamus klodus archyvų, kurie yra labai vertingi, siekiant sukurti dar geresnį produktą. Prodiuseris visuomet ieško galimybių kuo geriau išvystyti projektą, o tokios koncepcijos laidą kurti komercinėje televizijoje yra labai sunku. Mums labai trūko archyvinės medžiagos, todėl „kraustomės“ į LTV, kur galėsime naudotis visais ten sukauptais lobiais. Norisi daugiau dėmesio skirti gilesniems ir didesniems dalykams nei reitingai“, - DELFI sakė Samas.

Jis nuoširdžiai džiaugėsi atsivėrusiomis galimybėmis visuomenei pristatyti Lietuvos estrados šaknis ir į dienos šviesą ištraukti vertingiausius archyvus: „Naujasis projektas nuo ankstesniojo skirsis struktūra, jo prasmė ir esmė bus kitokia. Mūsų tikslas yra gera muzika ir gyvas atlikimas. Niekam ne paslaptis, kad tik senesnieji atlikėjai ir gali normaliai gyvai dainuoti. Dauguma mūsų jaunimėlio nelabai patempia. Bus truputėlį žaidimo, kadangi mūsų žiūrovai yra tiek sugadinti, kad jiems neužtenka tiesiog paklausyti geros muzikos ar koncerto, jiems reikia žaisti. Svarbiausia yra tai, kad parodysime tokios medžiagos, kuri daugelį privers žagtelti“.

Naujajai laidai tiesioginiame eteryje „diriguos“ dainininkas Deivis, o „žadinamais“ herojais taps iškilūs muzikos žmonės: „Dauguma atlikėjų, sutikusių dalyvauti šiame projekte, yra gana gerai žinomi: V.Noreika, E.Kaniava, Arina, Neda, „Aktorių trio“. Bandysime juos visus vėl „užkurti“. Tai labai rimta ir solidi kompanija“,- pasakojo Samas.

Taip pat projekte žada dalyvauti „Nerijos“ ansamblio dainininkė Laima Žemaitytė, legendinis estrados dainininkas Aleksas Lemanas, grupės „Studija“ siela Stepas Januška, šlagerių karalienė Birutė Dambrauskaitė, Egidijus Sipavičius ir kiti.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.