Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Prie „Klauskite daktaro“ kūrėjų komandos prisijungia kardiologė profesorė dr. Jurgita Plisienė

Prie „Klauskite daktaro“ kūrėjų komandos prisijungia kardiologė profesorė dr. Jurgita Plisienė
Prie žiūrovų pamėgtos LRT TELEVIZIJOS laidos „Klauskite daktaro“ kūrėjų komandos jungiasi gydytoja kardiologė profesorė Jurgita Plisienė. 25-erių metų darbo patirtį turinti gydytoja naujame TV sezone laidą ves pasikeisdama su daktaru profesoriumi Alvydu Unikausku. Naujajame sezone taip pat matysime ir Liepą Norkevičienę.

Ištikimiems laidos žiūrovams prof. J. Plisienė jau yra pažįstama - profesorė yra ne kartą dalyvavusi „Klauskite daktaro“ laidose, kuriose kalbėjo apie širdies ir kraujagyslių ligas, visame pasaulyje nusinešančias daugiausia žmonių gyvybių.

„Edukacinė laida „Klauskite daktaro“ Lietuvos žmonėms yra labai reikalinga laida. Tą girdžiu ir iš savo pačios pacientų, kurie laidą žiūri ir vertina. Laida yra ne vien tik apie ligas ir jų gydymą, bet taip pat ir apie ligų prevenciją, sveiką gyvenseną, apie tai, kaip nesusirgti. Būtina apie tai kalbėti ir edukuoti mūsų žmones. Prisijungdama prie laidos kūrėjų komandos jaučiu ir didelę atsakomybę žiūrovams ir kolegoms medikams, kad laida būtų naudinga, o joje pateikiama informacija patikrinta ir patikima“, - sako profesorė J. Plisienė

Medicinos mokslų daktaro laipsnį J. Plisienė apsigynė Vokietijoje, šiuo metu dirba Kaune, kur eina Kauno klinikų kardiologijos klinikos Konsultacijų ir diagnostikos skyriaus vadovės pareigas, yra Lietuvos sveikatos mokslų universiteto profesorė.

Laidą „Klauskite daktaro“ žiūrėkite nuo rugpjūčio 31 d. per LRT TELEVIZIJĄ pirmadieniais - ketvirtadieniais nuo 18.30 valandos. Atsižvelgiant į situaciją dėl COVID-19, laida naujame sezone bus filmuojama be žiūrovų. Laidos įrašus taip pat galima žiūrėti LRT mediatekoje.

LRT TELEVIZIJOS laida „Klauskite daktaro“ rodoma šeštąjį sezoną, nuo 2015 metų.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.