Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

R.Valeikis – naujas N.Zvonkės eterio partneris

R.Valeikis – naujas N.Zvonkės eterio partneris
Natalijos Zvonkės svajonė išsipildė. Populiari dainininkė norėjo, kad laidą „L.T. paparacai“ su ja vestų išvaizdus, sportiškas ir labai žavus vyrukas. Tad projekto kūrėjai iš daugybės kandidatų atrinko kaip tik tokį, kuriam į parankę įsikibusi Natalija ne tik televizijos ekrane, bet ir vakarėliuose galėtų jaustis tikra karalienė.

Taigi naujajame TV3 sezone „Po laiminga žvaigžde!“ karščiausias žinias laidos „L.T. paparacai“ žiūrovams su N. Zvonke praneš dailininkas, radijo bei televizijos laidų vedėjas Rimas Valeikis.

„Rimas išties labai žavus ir išvaizdus vyrukas. Tačiau svarbiausia, kad jis turi puikų humoro jausmą. Iškart radome bendrą kalbą“, – naujuoju eterio partneriu džiaugėsi Natalija.

R. Valeikis televizijoje – ne naujokas. Prieš šešerius metus įvykęs stulbinamas dailininko debiutas TV3 realybės šou „Robinzonai“ atnešė Rimui ne tik pergalę, bet ir populiarumą. Jau nuo kito sezono jis buvo kviečiamas vesti įvairių televizijos laidų.

„Mėgstu avantiūras, tad ir šios neatsisakiau, – pokštaudamas atskleidė priežastis, dėl kurių tapo „L.T. paparacų“ vedėju, niekada geros nuotaikos neprarandantis R. Valeikis. – O jei rimtai, labai pasitikiu laidos kūrybine grupe ir ypač prodiuseriu Edvardu Žičkumi. Šį žmogų pažįstu seniai ir žinau, kad visi darbai, kurių jis imasi, pasižymi dideliu profesionalumu ir intriguoja. Neabejoju, kad „L.T. paparacai“ bus įdomiausia ir karščiausia šio sezono laida.“

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.