Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Mirė aktorius, režisierius Petras Dimša

Mirė aktorius, režisierius Petras Dimša
Mirė režisierius, aktorius Petras Dimša. Aktoriui buvo 81-eri.

Žinią apie aktoriaus mirtį Delfi patvirtino prodiuseris Algirdas Žvinakevičius. Jo žiniomis, aktorius mirė po ilgos ir sunkios ligos.

„Man sunku pasakyti, ar tai buvo vakar kažkuriuo metu į pabaigą dienos, ar šiandien, bet taip atsitiko. Jis labai smarkiai sirgo ir numirė. Gali būti, kad mirė vakar vakare, tačiau aš tik šiandien sulaukiau žinios“, - kalbėjo A. Žvinakevičius.

Nuo 1971 m. dirbo LRT. Buvo daugelio televizijos filmų režisierius ir aktorius. Vaidino populiariuose televizijos serialuose, tokiuose kaip „Giminės“, „Dapkai ir Butkai“. Išleido keletą poezijos knygų.

2013 m. liepos 17 d. neblaivus vairuodamas automobilį mirtinai partrenkė dviratininką. 2015 m. kovo 3 d. dėl šio įvykio nuteistas 6 metams nelaisvės, tačiau Kauno apygardos teismo sprendimu 2018 m. buvo paleistas į laisvę.

Zaliukas September 09 2020 687 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.