Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 kulinarinės laidos „Iki pergalės. Virėjų kovos“ vairas – maisto gurmano rankose

TV3 kulinarinės laidos „Iki pergalės. Virėjų kovos“ vairas – maisto gurmano rankose
Naujojo TV3 sezono kulinarinės laidos vedėjas Vytautas Rumšas jau susipažino su trimis virtuvės virtuozais, kurie dėl legendomis apipinto „auksinio peilio“ ir laidos nugalėtojo titulo grumsis su jiems iššūkį drįsiančiais mesti virėjais profesionalais. Ši pažintis Vytautui iš tiesų maloni – jis tikras maisto gurmanas, kuriam kulinarinės laidos vedimas ne tik darbas, bet ir puiki proga išmokti virtuvės paslapčių.

Vytautas prisipažįsta mėgstantis lankytis gardžius patiekalus tiekiančiuose restoranuose ir kavinėse. Šio malonumo jis neatsisakė ir savo atostogų Ispanijoje metu. Neseniai iš kelionės grįžęs aktorius pasakoja, kad lankydamasis šios garsios savo virtuve šalies restoranuose, patyrė keletą visai netikėtų situacijų.

„Viename restorane, kuriame apsilankėme keliaudami po Ispaniją, ragavome, kad ir kaip keistai tai skambėtų, obuolių sriubos su vaniliniais ledais. Sunkiai angliškai kalbantis restorano padavėjęs nelabai galėjo padėti ir renkantis didkepsnį – tik pavalgius paaiškėjo, kad ragavau jį su smegenimis. Dar viena staigmena laukė užsisakius mocarelos salotų – mums buvo patiekta didelė lėkštė, kurioje visi salotų ingridientai buvo sudėlioti atskiromis krūvelėmis, net mocarelos sūris nebuvo supjaustytas, o patiektas visas jo gabalas. Taigi savo kulinarinius sugebėjimus teko demonstruoti net sėdint restorane“, – savo atostogų Ispanijoje įspūdžius pasakoja Vytautas Rumšas.

„Iki pergalės. Virėjų kovos“ laidos vedėjas prisipažįsta nevengiantis virtuvės ir namie, nors dažniausiai valgį ruošia „iš reikalo“, vis dėlto užėjus įkvėpimui jis gali kelias valandas gaminti sudėtingus, įmantrius patiekalus, tokius kaip „gaspaccio“, „risotto“ su jūros gerybėmis. Tiesa, tokiais atvejais, kaip prisipažįsta Vytautas, virtuvėje tvarkos lieka mažai, o tvarkytis jis nemėgsta.

„Iki pergalės. Virėjų kovos“ vedėjas jau pažadėjo savo mamai, kad pasidalins kulinarinėmis paslaptimis ir įdomiais receptais, kuriuos naujoje kulinarinėje TV3 laidoje pristatys trys pagrindiniai laidoje dalyvausiantys „auksiniai“ šefai bei jiems iššūkį mesiantys virtuvės meistrai.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.