Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Padainuokim!“ laida TV3 žiūrovus gera nuotaika užkrės ir naujame sezone

„Padainuokim!“ laida TV3 žiūrovus gera nuotaika užkrės ir naujame sezone
TV3 „Po laiminga žvaigžde“ sezono užkulisiuose jau pluša naujos ir išsiilgtos eterio žvaigždės, skubėdamos žiūrovams pateikti taip laukiamas naujienas bei atsinaujinančias pamėgtas laidas.

Muzikinis šou „Padainuokim!“ ir naujajame TV3 sezone užkrės gera nuotaika, linksmins puikiomis dainomis ir staigmenomis.

Violetai ir Viliui Tarasovui leidę ilgėliau pasimėgauti mažąją dukrele ir tėvystės atostogomis, Viktorija Perminaitė su Edmundu Kučinsku „Po laiminga žvaigžde“ sezone diriguos muzikinio šou „Padainuokim!“ paradui.

„Mes džiaugiamės, kad ir šiemet TV3 žiūrovus džiugins laida „Padainuokim!“. Viktorija ir Edmundas jau žino, ką tai reiškia vadovauti šiam muzikiniam šou, todėl nebuvo taip baisu, kuomet Violeta ir Vilius Tarasovai nusprendė pamažinti tempą ir dar pasimėgauti tėvystės atostogomis. Violetos gerbėjų nuliūdinti neketiname ir stengsimės galbūt jau šią žiemą nudžiuginti juos naujuoju projektu ir nauju jos amplua“, – pasakoja TV3 vyriausiasis prodiuseris Jurgis Jefremovas.

Tuo tarpu nauji „Padainuokim!“ laidos vedėjai džiaugiasi galėdami sugrįžti į TV3 eterį ir pradžiuginti savo gerbėjus muzika, šypsenomis bei staigmenomis.

„Man iš tiesų labai smagu, kad aš vėl susitiksiu su TV3 žiūrovais. Naujasis amplua man labai patinka ir jaučiuosi aš, kaip sakoma, – savo rogėse. Ir laida smagi, ir kolega puikus. Darbas sekasi gerai ir tuo esu labai patenkinta“, – naujais iššūkiais džiaugiasi Viktorija.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.