Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Pirmosios „Broliai“ serijos peržiūroje skambėjo aktorių juokas

Pirmosios „Broliai“ serijos peržiūroje skambėjo aktorių juokas
Įsivaizduokite – poryt jūsų vestuvės, bet ryte iš nuotakos tėvo sužinote, kad jūsų mylimoji susikrovė lagaminą, su nepažįstamu vyriškiu sėdo į taksi ir kažkur išvyko. Kaip pasisuktų jūsų tolimesnis gyvenimas? Tokiu pirmosios serijos siužetu televizijos žiūrovus bandys privilioti serialo „Broliai“ kūrybinė grupė.

Vakar kavinėje „Dubliner“ buvo parodyta pirmoji naujojo lietuviško serialo serija. „Vieta, kurioje surengėme pirmosios serijos peržiūrą, pasirinkta neatsitiktinai. Kodėl? Pamatysite, jei seksite serialą“, – intrigavo TV3 atstovė spaudai Renata Keršienė. Galima tik spėlioti, kad nuotaka turėjusi tapti mergina nuo įžadų pabėgo į Airiją.

TV3 vyriausias prodiuseris Jurgis Refremovas teigė, kad serialas „Broliai“ yra vienas iš kertinių ir svarbiausių naujojo televizijos sezono akmenų. „Geriausią eterio laiką užkariauja serialai. Šiuo metu yra privežta daug Rusijos produkcijos. Mes nusprendėme, kad žiūrovams padovanosime lietuvišką serialą“, – sakė jis. Pasak prodiuserio, šį sezoną TV3 laidose stengsis rodyti kuo mažiau kriminalų ir dramų, todėl visa, ko nepamatysite laidose, bus perkelta į serialą.

Serialo prodiuseris Kristupas Krivickas pasidžiaugė, kad jam teko garbė sutikti „Giminių“ scenarijaus autorių Bronių Bušma, kuris kuria likimus ir „Brolių“ herojams. „Jis ne tas žmogus, kurį būtų galima prodiuseriui nupirkti už pinigus. Jis tikrai pateiks kokybišką produktą“, – scenarijaus autoriumi džiaugėsi K. Krivickas.

Kaip serialo išskirtinumą prodiuseris paminėjo aktorių profesionalumą. „Čia neišvysite atsitiktinių aktorių surinkta profesionali komanda. Mes nenorėjome taupyti pinigų kokybės kaina“, – sakė jis.

K. Krivickas, pristatydamas serialo kūrybinę grupę, pasidžiaugė, kad beveik visi aktoriai dainuojantys. Jų balsus galėsime išgirsti serialo metu skambančioje muzikoje. Pagrindinę dainą „O, broliai“ įdainavo Gytis Paškevičius.

Daugiau nei 20 minučių trunkančios serijos peržiūros metu aktoriai su šypsenomis ir juokais stebėjo savo suvaidintas scenas. Juoko susilaukė net nelinksmos scenos – Vytauto Rumšos jaunesniojo atliekamo vaidmens muštynės.

Serialo vaidmenims atlikti surinkta ši aktorių komanda: Eglė Driukaitė, Vidas Petkevičius, Dalia Brenciūtė, Vytautas Rumšas jaunesnysis, Vytautas Rumšas vyresnysis, Jokūbas Bareikis, Žemyna Ašmontaitė, Saulius Siparis, Regimantas Vilkaitis, Vaiva Mainelytė ir kiti.

Kiek kartų per savaitę matysime naująjį lietuvišką serialą ir kokiu metu, TV3 atstovai nenorėjo dar atskleisti.

Foto iš serialo Broliai pristatymo.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.