Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Po dvynių istorijos – bendravardžiai gerbėjai

Po dvynių istorijos – bendravardžiai gerbėjai
TV3 realybės šou „Meilės trikampis“ (20 val. 30 min.) – visiška painiava. Išvakarėse daugiausia emocijų patirti teko 19-mečiam studentui Dariui. Vos atėjęs jis susižavėjo gražuole 21 metų siuvėja iš Prienų Jurgita. Studentas net pareiškė, kad tai – jo svajonių mergina. Darius kaip tik svajojo apie mėlynakę blondinę.
Reikėjo matyti Dariaus reakciją, kai duris pravėrė dar viena tobulybė – Jurgitos dvynė sesuo Jolanta, taip pat siuvėja. Sutrikusiam Dariui pradėjo drebėti rankos.
„Meilės trikampio“ istorijoje tai pirmas kartas, kai į kovą dėl vaikino stojo dvynės.
Vakare Darius pasirinko Jolantą – ji jam pasirodė drąsesnė ir linksmesnė nei Jurgita. Bet šiltesni jausmai tarp jų dar neprabudo.
O šiandien kiek sutrikusi jau pasijuto Jolanta – „Meilės trikampio“ buveinės duris pravėrė vaikinas, beje, – irgi Darius.
26-erių vadybininkas laisvalaikiu dirba didžėjumi. Ir neturi jokių nuostatų dėl to, kaip turi atrodyti mergina, kuri jam būtų įdomi.
Jolantai teks apsispręsti, kuris Darius jai mielesnis.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.