Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 naujojo sezono pristatyme – keturios scenos bei šeši renginio vedėjai

TV3 naujojo sezono pristatyme – keturios scenos bei šeši renginio vedėjai
Naujasis TV3 sezonas į kiekvieno televizijos žiūrovo namus įsiverš išskirtiniu reginiu – visus susirinkusius prie televizijos ekranų TV3 eterio žvaigždės bei žinomi Lietuvos pramogų verslo atstovai linksmins net keturiose specialiai renginiui paruoštose scenose, o juos tiesioginiame eteryje kalbins bei linksmins net šeši renginio vedėjai.

„Norime, kad kiekvienas tą vakarą bei visą ateinantį sezoną būsiantis su TV3 televizija jaustųsi gimęs po laiminga žvaigžde. Rugpjūčio 21 dienos vakarą su žiūrovais šiuo jausmu dalinsis garsiausi Lietuvos žmonės. Su televizijos žiūrovais jie sveikinsis ir geriausius linkėjimus siųs iš keturių skirtingų scenų“, – apie TV3 naujojo sezono pristatymą pasakoja TV3 vyriausiasis prodiuseris Jurgis Jefremovas.

Pasak jo, didžiojoje scenoje žiūrovai išvys netikėčiausius duetus, specialiai statomus šou bei garsiausių šalies atlikėjų pasirodymus. Šioje scenoje viešpataus naujosios TV3 laidos „Skylė sienoj“ vedėjai – Džiugas Siaurusaitis ir Aistė Paškevičiūtė.

Visą vakarą žiūrovus linksminsiantis ir ypatingą staigmeną ruošiantis Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras įsikurs specialiai jam įrengtoje scenoje.

„TV3 naujojo sezono atidarymo renginyje turbūt pirmą kartą vienoje vietoje – scenoje-ložėje – išvysime visus žinomiausius šalies prodiuserius. Juos kalbins pats Arūnas Valinskas – televizijos grandų diskusijos turėtų būti ypač intriguojančios“, – žada J. Jefremovas.

„Išskirtinės formos dinaminę sceną ruošiame TV3 laidų vedėjams ir serialo aktoriams – žengusieji į šią sceną pajus tikrą žvaigždės spindesį, o pasidalinti su žiūrovais savo emocijomis ir naujienomis juos ragins viena didžiausių televizijos eterio žvaigždžių Marijonas Mikutavičius“, – pasakoja TV3 vyriausiasis prodiuseris.

Nuo scenų nužengusius ir į jas dar nepakilusius šventės dalyvius kalbins septintą sezoną TV3 eteryje pradėsianti Aušra Kilkuvienė. Kaip ir savo vedamoje naujoje publicistikos laidoje, taip ir šventėje ji stengsis fiksuoti visus „čia ir dabar“ vykstančius šventinius dalykus ir kalbins liudininkus.

Be šių renginio vedėjais šventiniam vakarui tapsiančių TV3 eterio veidų, žiūrovai išvys ir specialiai sezono pristatymui garsios šalies aktorės kuriamą humoristinį personažą, kuris rugpjūčio 21 dienos vakarą nepaliks nė vieno be šypsenos veide, žadama TV3 pranešime.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.