Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Astą Stašaitytę laidoje „Duokim garo“ pakeis Liudas Mikalauskas

Astą Stašaitytę laidoje „Duokim garo“ pakeis Liudas Mikalauskas
Nuo rugsėjo 4 d. naujame sezone LRT TELEVIZIJOS laida „Duokim garo“ eteryje pasirodys atsinaujinusi - vieno iš vedėjų vairą į savo rankas perima operos solistas Liudas Mikalauskas, laidą vesiantis drauge su ilgamete laidos vedėja Loreta Sungailiene.

L. Mikalauskas pakeis trejus metus „Duokim garo“ vedusią Astą Staišaitytę.

„Iki šiol mane žinojote kaip operos solistą, bet nuo šiol žinosite ir kaip Loretos Sungailienės partnerį laidoje „Duokim garo“, - LRT sako L. Mikalauskas. - Šį sezoną keliausime po visus regionus, o su televizijos žiūrovais susitiksime sekmadieniais.“

„Smagu vienoje scenoje matyti vedėjus, kurie yra ir atlikėjai. Liudas puikiai jaučiasi priešais kameras, nebijo improvizuoti, manau, kad žiūrovai greitai pamils šį naują duetą“, - teigia laidos prodiuseris Saulius Basijokas.

Pokyčiai įvyko ne tik vedėjų komandoje - atsinaujina ir pačios laidos formatas. Laidos kūrybinė komanda važinėja po Lietuvą, kalbina įvairiuose miesteliuose, kaimuose gyvenančius žmones, o visa tai nuguls į reportažus.

Laidose pasirodys geriausi regioninės muzikos kolektyvai.

„Mūsų laidos formatas yra gerai žinomas už sostinės ribų, todėl kai atvažiuojame ir pasakome, kad esame iš laidos „Duokim garo“, žmonės pasitinka labai šiltai. Norisi, kad žiūrovai ir išvystų šią šilumą“, - teigia S. Basijokas.

Pirmasis atsinaujinusio „Duokim garo“ eteris - jau rugsėjo 4 d., sekmadienį, 16.45 val. per LRT TELEVIZIJĄ ir portale LRT.lt.

Ankstesnius laidos „Duokim garo“ įrašus galite rasti LRT mediatekoje.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.