Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naujas TV3 sezonas „Po laiminga žvaigžde!“: atidarymo šventėje – besisukančios žvaigždės ir debesyse skrajojantys prodiuseriai

Naujas TV3 sezonas „Po laiminga žvaigžde!“: atidarymo šventėje – besisukančios žvaigždės ir debesyse skrajojantys prodiuseriai
Besisukanti žvaigždė bei lengvai sklandantys debesys – šiuos dangaus reiškinius ketvirtadienį, rugpjūčio 21 dieną, bus galima išvysti ne tik pakėlus akis į viršų, bet ir žiūrint TV3. Televizijos naujojo sezono „Po laiminga žvaigžde!“ pristatymo renginyje žiūrovų laukia reginys, kuriam pasitelkta specialistų komanda, taip pat naujausia technika bei moderniausi technologiniai sprendimai.

„Visas mylimas, gerai pažįstamas bei naujai TV3 ekrane žibėsiančias žvaigždes pakviesime į specialiai joms kuriamą žvaigždės formos sceną ir jas kalbins Marijonas Mikutavičius. Tačiau galvą žiūrovams, o ir pačioms žvaigždėms suks ne tik pašnekesiai su juo. Suksis ir pati žvaigždės formos scena, kurios kiekviename kampe matysime vis kitą TV3 eterio įžymybę“, – apie netikėtumus jau šį ketvirtadienį vyksiančiame sezono atidaryme pranešime spaudai pasakoja TV3 vyriausiasis prodiuseris Jurgis Jefremovas.

Pasak jo, ypatingai jausis ir į kitą sceną – prodiuserių ložę susirinkę televizijos laidų ir serialų kūrėjai. Kartu su ložės šeimininku Arūnu Valinsku jie „sklandys debesyje“ – reginio kūrėjams pasitelkus azoto dūmus, nuo žemės kils rūkas ir taip bus pateiktas gražus reginys visiems šventės dalyviams bei TV3 žiūrovams.

Be šių, specialiai šventei kuriamų efektų, renginio organizatoriai atskleis ir tikrosios gamtos, kurios apsuptyje bus pristatytas naujas TV3 sezonas, grožį. Specialus viso Vilniaus kalnų parko dainų slėnio apšvietimas, ruošiamas šviesos dailininko Arvydo Genio, leis naujai pažvelgti į šį gamtos kampelį ir jaustis tikrai netradiciškai.

Sudėtingais technologiniais ir scenografiniais sprendimais išsiskirs ir didžioji scena, kurios šeimininkais TV3 naujojo sezono pristatymo šventėje taps laidos „Skylės sienoj“ vedėjai – Džiugas Siaurusaitis ir Aistė Paškevičiūtė.

Siekiant, kad TV3 žiūrovai ne tik galėtų tiesiogiai stebėti renginį, bet ir jaustų šventės nuotaiką, dalyvių emocijas, patys joje dalyvautų, – bus pasitelktos dvi kilnojamos televizijos stotys bei 12 kamerų, kurios leis fiksuoti visus šventės įvykius ir taip kurti ypatingą nuotaiką kiekvieno žiūrovo namuose.

Šventės pradžia - 21 val.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.