Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Pirmoje „Kriminalinių tyrimų“ laidoje – garsioji R. Zamolskio byla

Pirmoje „Kriminalinių tyrimų“ laidoje – garsioji R. Zamolskio byla
Didžiulis azartas ir nekantrus pirmosios laidos laukimas – tokiais jausmais šiomis dienomis gyvena vienas iš TV3 naujos tiesioginės laidos „Kriminaliniai tyrimai“ vedėjų Gediminas Jaunius. Su buvusiu ilgamečiu Lietuvos policijos generaliniu komisaru Vytautu Grigaravičiumi ruošdamiesi naujos laidos startui, jiedu kartu ištisas valandas nagrinėja bylas, kurias tiesioginio eterio metu pristatys žiūrovams ir jų padedami stengsis pastūmėti į priekį.

„Stebėti susikaupusį Vytautą be galo įdomu. Šis žmogus turi didžiulę patirtį, neįtikėtiną įžvalgą, na ir, žinoma, žinių, kurios neprieinamos niekam kitam“, – taip savo naująjį laidos kolegą apibūdina pradėsiantis septintą sezoną TV3 eteryje Gediminas Jaunius.

„Vytauto profesionalumas įstato jį į tam tikrus rėmus – jis mąsto ir kalba kaip kriminalistas. Tačiau mums abiem svarbu kuo aiškiau perteikti susijusią su nagrinėjama byla informaciją TV3 žiūrovui, kad jis ne tik viską suprastų, bet ir galėtų prisidėti prie bylos narpliojimo. Todėl aš stengsiuosi, diskutuodamas su Vytautu ir televizijos žiūrovais, visą sukauptą informaciją perteikti paprasta, visiems suprantama kalba. Aš tai vadinu ‚populiariąja bylos analize‘“, – apie naują laidą pasakoja Gediminas Jaunius.

Pasak jo, pirmoji byla, kurią jis ne vieną valandą nagrinėjo kartu su Vytautu Grigaravičiumi, – iš tiesų išskirtinė.

„Keletą valandų analizavus bylą, galvojus apie tai, kokius asmenis būtų galima pakalbinti laidos siužetuose bei kaip atkurti susijusius su byla įvykius ir parodyti žiūrovui, iškylo klausimas: ar daugelio laikomas psichikos ligoniu Romas Zamolskis iš tiesų yra toks. Aš drįsčiau teigti priešingai – tai labai protingas, ypač preciziškai veikiantis, iš karto kelis žingsnius numatantis žmogus. Apie tai liudija ir toks faktas, kad jis iki šiol laisvėje, ir taip yra ne dėl pareigūnų neįžvalgumo ar klaidų, o dėl šio žmogaus genealumo. Ši byla fenomenali“, – taip pirmoje laidoje „Kriminaliniai tyrimai“ nagrinėsiamą bylą ir pagrindinį jos veikėją – labiausiai išgarsėjusį ir ilgiausiai besislapstantį šalies nusikaltėlį R. Zamolskį pristato Gediminas Jaunius.

Laidos debiutas - jau kitą trečiadienį, rugpjūčio 27 dieną, 19.40 val.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.