Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Paulius Skučas po 10 metų palieka LNK eterį

Paulius Skučas po 10 metų palieka LNK eterį
Televizijos laidų vedėjas Paulius Skučas sekmadienį pranešė netikėtą žinią - po 10 metų darbo jis palieka LNK eterį.

Šia žinia garsus televizijos veidas pasidalijo socialiniuose tinkluose.

Įrašu P. Skučas leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Nuotraukos su kolegomis LNK žinių tarnyboje: prieš 10 metų su pirmąja kolege Živile Vaškyte, prieš penkerius su Lavija Šurnaite, prieš 8 su žmona Indre Skučiene, prieš keletą su Karolina Liukaityte, prieš metus su Jauniumi Matoniu ir prieš mėnesį su Gintaru Deksniu ir Egle Šantaraite.

Taip sutrumpintai atrodo mano per dešimt metų nueitas kelias laidoje „Labas vakaras, Lietuva“.

Užaugau. Dėkoju visiems kolegoms nuo pirmo iki paskutinio, su kuriais kūrėme, lipdėme. Buvo ir sunkiau ir lengviau - viską praėjome. Pavyko. Padarėm.

Buvo laikas priimti kasdienio tiesioginio eterio iššūkį ir pasisveikinti su žiūrovais, dabar atėjo laikas - atsisveikinti.

Ne paslaptis, kad pastaruoju metu buvau išėjęs kūrybinių atostogų. Apmąstyti, pasižiūrėti į viską iš šono. Ir tikrai reikėjo to mėnesio atitrūkti, suprasti, kad laidoje padariau viską, ką norėjau ir ką galėjau. Linkiu kolegoms toliau sėkmės ją kuriant.

Kur toliau? Nežinau. Ateis laikas ir atsivers nauji keliai, nauji gyvenimo projektai. Laikas parodys, o dabar laikas tikrai tikrai pailsėti“, - rašė P. Skučas.

Delfi kalbintas vyras sakė, kad neatmeta galimybės ateityje dirbti tiek televizijoje, tiek radijuje.

„Toks laikmetis išėjo, bet tikrai džiaugiuosi už kiekvieną turėtą dieną. Nė vienos vienodos dienos nebuvo ir nė vienos tiesiog gyvenime nebuvo“, - sakė jis.

Ir nors tikisi ateityje sulaukti kokių nors pasiūlymų, šiuo metu P. Skučas norėtų šiek tiek daugiau laiko praleisti su šeima.

„Kai užsidaro vienas gyvenimo etapas, vis tiek prasideda kitas. Dabar etapas pabūti daugiau su šeima, šiek tiek etapo skirti vieni kitiems, pasiruošti dukros trečiai klasei, o tada žiūrėsiu, kur keliausiu“, - Delfi komentavo televizijos laidų vedėjas.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.