Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

LRT eteryje nebelieka Nomedos Marčėnaitės

LRT eteryje nebelieka Nomedos Marčėnaitės
LRT televizijoje naujo sezono metu žiūrovai nebeišvys ilgus metus čia dirbusios laidų vedėjos Nomedos Marčėnaitės.

Kaip Delfi tikino LRT atstovė spaudai Miglė Savickaitė, ekrane matomi veidai nuolat keičiasi - taip žiniasklaidos grupė siekia, kad žiūrovus pasiektų aktuali, kokybiška ir įvairiapusė informacija.

„Nomedos Marčėnaitės vedamas laidas pastaraisiais metais buvo galima stebėti ne tik LRT televizijos kanaluose, bet ir portale LRT.lt. Kaip jau įprasta, naujame sezone žiūrovams stengiamės pasiūlyti ir naujų laidų, todėl keičiasi ir ekrane matomi veidai. Tai nereiškia, kad su jais atsisveikiname, kadangi laidos ir jų veidai keičiantis sezonams ne tik išeina, bet ir grįžta į ekranus.

Kol kas Nomedai Marčėnaite tariame ačiū už visas jos laidas bei projektus ir tikimės sulaukti naujų idėjų artimiausiuose laidų konkursuose.

LRT žiniasklaidos grupė nuolat skiria daug dėmesio peržiūrėti ir atnaujinti savo programas - norime kurti kokybišką, aktualų ir įvairiapusį turinį pasiūlydami žiūrovams kuo daugiau naujų laidų ir vedėjų. Dėl šios priežasties kasmet atsinaujina ne tik LRT televizijų, bet ir radijų kanalų programų tinklelis, žiūrovams siūlomos naujos laidos portale LRT.lt. Tai leidžia mums atrasti naujas turinio formas bei sprendimus, kad išliktume aktualūs ir patrauklūs savo auditorijai“, - tikino LRT atstovė spaudai.

Apie tai, kad LRT nebeliks Nomedos laidų, socialiniuose tinkluose pasisakė ir pati laidų vedėja bei autorė. N. Marčėnaitė skyrė padėką buvusiems kolegoms.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.