Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Eteryje susikirs Skaivos ir Marijono keliai

Eteryje susikirs Skaivos ir Marijono keliai
Jau kitą sekmadienį, rugpjūčio trisdešimtąją, prasidės grandiozinis TV3 muzikinis projektas ,,Žvaigždžių vartai“, kurį vesti pramogų ir televizijos pasaulio liūtas Arūnas Valinskas sau į porininkes pasikvietė, kaip jis pats sakė, gražiausią moterį – Skaivą Jasevičiūtę.

Pažėręs nemažai komplimentų Skaivai, A. Valinskas vis dėlto atskleidė, kad jį žavi ne tik neseniai dvidešimt šešerių metų sulaukusios televizijos ir radijo laidų vedėjos grožis, bet ir profesionalumas scenoje. Tuo prodiuseris įsitikino po to, kai kartu su S. Jasevičiūte šiemet vedė ,,Nidos festivalį“.

,,Po festivalio aš pasakiau, kad tai yra viena profesionaliausių vedėjų Lietuvoje, su kuria dirbti itin paprasta ir profesine prasme tai buvo labai malonios akimirkos“, - sakė A. Valinskas.

,,Žvaigždžių vartai“ bus filmuojami kiekvieną šeštadienį Kėdainių pramogų centre ,,Vikonda“, kuriame bus dvi pagrindinės erdvės – scena ir užkulisiai. Skaiva, pradėjusi renginį kartu su A. Valinsku, vėliau leisis į kelionę po nuo štampos ir emocijų kunkuliuojančius užkulisius, kalbins komisijos, kuriai vadovaus kitas A.Valinsko numylėtinis Marijonas Mikutavičius, narius.

Gali būti, kad būtent „Žvaigždžių vartuose“ ir išaiškės, kokie jausmai sieja M.Mikutavičių ir S.Jasevičiūtę.

Po garsiai nuskambėjusių M.Mikutavičiaus ir Reginos Rančeliauskaitės skyrybų, oficialiai vėl viengungiu tapęs Lietuvos moterų numylėtinis žiniasklaidos ne kartą buvo pastebėtas ypač šiltai bendraujantis su dešimčia metų jaunesne buvusia dainininko Milanno drauge Skaiva.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.