Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 televizijos eteryje nebelieka laidos „Prieš srovę“

TV3 televizijos eteryje nebelieka laidos „Prieš srovę“
TV3 televizijos eteryje nebelieka publicistinės laidos „Prieš srovę“.

Apie tai naujienų portalui tv3.lt patvirtino šios laidos vedėja ir prodiuserė Audrė Kudabienė (54 m.).

„Jei jau išgirdote tokią naujieną, tai, kaip sakoma, dūmų be ugnies nebūna. Prieš naująjį televizijos sezoną priėmėme sprendimą, kad keičiame savo gyvenimą iš esmės ir kad laidos nebebus. Man patinka frazė: „Kai vieni dalykai baigiasi, kiti prasideda“. Tikėkimės, kad viskas – tik į gera“, – sakė pašnekovė.

Paklausta, ar dar TV eteryje galėsime išvysti laidos vedėją, ši tik šyptelėjo: „Gal ir išvysite.“

Prisidėjo prie kilnaus tikslo

Kurį laidą laidoje buvo rodomos vaikų, sergančių cistine fibroze, istorijos.

Balandžio 18 d. мaistinių preparatų ir medicinos pagalbos priemonių kompensavimo komisija į rezervinį vaistų sąrašą nusprendė įtraukti naujus cistinei fibrozei gydyti skirtus preparatus, o tai itin apsunkino pacientų kovą už gyvybę, mat valstybė nekompensuoja gydymui būtinų vaistų, kurie per mėnesį vienam pacientui atsieina 17 tūkst. eurų.

Visgi laida prisidėjo prie vaikų kovos.

„Gyvenime turime nemažai tikslų, jų nuolat siekiame. Manau, kad labai daug tikslų pasiekėme. Labai džiaugiuosi praeito sezono metu pasiekta pergale – mums pavyko pajudinti, regis, nepajudinamą dalyką, ir cistine fibroze sergantiems vaikams iškovoti galimybę gauti kompensuojamus vaistus. Tie vaistai vaikų tėvams buvo per brangūs. Džiaugiuosi, kad mūsų laida prie to prisidėjo“, – kalbėjo A. Kudabienė.

TV eteryje – dešimtmečius

Publicistinė laida žiūrovų dėmesį traukė daugiau nei 20 metų.

Per tiek metų žiūrovai išvydo daugybę rezonansinių istorijų, susietų su politikais, biurokratais, žvaigždėmis, apgaulėmis, melu ir meile.

Parodytos ir tokios istorijos, kurios pagreitį įgavo ne mūsų šalyje, o svetur.

Didžiulę patirtį turinti žurnalistė A. Kudabienė kaskart pristatydavo aktualiausias, skaudžiausias, rezonansines istorijas.

Laidoje nagrinėjamos paprastiems žmonėms rūpinčios temos, aktualiausi visuomenės klausimai, tiriami įvykiai valdžios koridoriuose, atskleidžiami faktai apie nelaimes ir nusikaltimus.

Publicistinės laidos komanda sakė, kad plaukiančių prieš srovę yra ne vienas: „Jie rizikuoja, bet už teisybę kovoja. Kasdienybėje susidūrus su neteisybe, mes raginame nenuleisti rankų.“

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.