Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Debiutavo „Žvaigždžių vartų“ dalyviai

Debiutavo „Žvaigždžių vartų“ dalyviai
Antradienį TV3 muzikos šou „Žvaigždžių vartai“ dalyviai nusprendė prisistatyti žurnalistams ir išdrįso pirmą kartą stoti prieš dešimtis fotografų objektyvų. Taip pat dalyviai atliko pirmąją dainą kartu – „Žvaigždžių vartų“ himną.

Kaip naujai kepamoms žvaigždėms seksis dainuoti, ruoštis pasirodymams ir užkariauti publiką, televizijos žiūrovai galės sekti net 18 savaičių. Nors šou dar neprasidėjo, finalinė jo data jau paskelbta – gruodžio 27 d.

Dešimt rugpjūčio 30 dieną į „Žvaigždžių vartų“ mokyklą įžengsiančių dainininkų nebus uždaryti į patalpas ir sekami kamerų visą parą. Ką per savaitę atlikėjai išmoks, bus galima pamatyti šeštadieniais per tiesioginę transliaciją. Koncertams organizuoti pasirinkti Kėdainiai. „Pasirodymai bus ruošiami būtent šiame mieste, kad šou gerbėjams būtų vienodas kelias atvažiuoti iki koncerto scenos“, – apie Lietuvos širdyje stūksantį miestą kalbėjo projekto vadas Arūnas Valinskas.

Nors kol kas pristatyti tik dešimt dalyvių, dar tiek pat jaunimo nuo žurnalistų slepiama. „Dešimt šou palikusių dalyvių bus pakeisti naujais“, – taisykles aiškino A. Valinskas.

Taisyklės tikrai originalios. Kas liks ir toliau kautis dėl „Žvaigždžių vartų“ rakto, priklausys net nuo trijų komandų: muzikos ekspertų, kuriems vadovaus Marijonas Mikutavičius, televizijos žiūrovų ir net pačių „Žvaigždžių vartų“ dalyvių. Pirmasis dainininkas šou paliks po trijų savaičių nuo projekto starto.

Šeštadieniniuose finaluose po vieną dainą atliks kiekvienas dalyvis. Muzikos žinovų komisija išrinks tris nelaiminguosius, kuriems grės iškritimas. Jie vėl atliks po vieną dainą. Tuomet televizijos žiūrovai,daugiausiai balsavę už vieną iš trijulės, padovanos jam šansą toliau žengti žvaigždžių vartų link. Likę du stos į savo kolegų akistatą ir nuo dalyvių priklausys, kuriam bus leista tęsti šeštadieninius pasirodymus. Iškritusįjį pakeis naujas dalyvis.

Kviečiame susipažinti su visu „Žvaigždžių vartų“ dešimtuku:

Vytautas Blinstrubas. 22-ejų metų Gargždiškis. Šviesūs plaukai, švelnūs veido bruožai ir meilus balsas sudaro įspūdį, kad vaikinas nebus kovotojas. Nors, kovodamas už savo svajonę, gali nustebinti kiekvienas. Dėl galimybės dalyvauti projekte vaikinas sustabdė anglų kalbos studijas Klaipėdoje.

Vytautas galėjo tapti garsus akordeonistas, nes būtent šį instrumentą jam įbruko tėvai, kai jaunuolis nukeliavo į muzikos mokyklą. Bet vaikinas suprato, kad jo likimas kitoks. Jis pradėjo mokytis vokalo pas profesionalius dėstytojus.

Roberta Čiubytė. Projekto organizatoriai tikina, kad nuo šios merginos šypsenos galėtų ištirpti „Titaniką“ nuskandinęs ledkalnis. Ar jie teisūs, galite spręsti patys.

Mergina ką tik baigė vidurinę mokyklą ir mano, kad jai jau pats laikas užkariauti ne universiteto suolus, o estrados sceną. Roberta dainuoja jau vienuolika metų ir buvo vaikų grupės „Hey“ vokalistė. Kaip ir dauguma dainuojančių atlikėjų, mergina trokšta išleisti solinį albumą.

Aleksandras Latuškinas. Jam trisdešimt metų, o dainuoja jau nuo pirmos klasės. Jei nuo kasdieninių repeticijų vyrui užkims balsas, jis galės pademonstruoti, kaip groja klarnetu. Būtent šio instrumento specialybę Aleksandras įgijo Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje.

Jei dažnai lankotės pajūrio kavinėse ar restoranose, tikėtina, kad „Žvaigždžių vartų“ dalyvį jau esate matę, nes jis baruose groja jau nuo šešiolikos metų.

Nustebins vyras ne tik savo vokaliniais, bet ir artistiniais sugebėjimais. Gal net pamatysime jį Ryčio Cicino amplua.

Po šeštadieninių filmavimų Aleksandras skubės namo, kur jo laukia žmona ir trys vaikai.

Indraya. Ji ant scenos stovėjo ir dainavo daugybę kartų, bet dažniausiai kameros būdavo atsuktos ne į ją. Svarbiausias būdavo Vaidas Baumila, kurio pritariamoji vokalistė yra Indraya. Dabar mergina galės gauti jai anksčiau stokotą žiūrovų dėmesį.

Nors mergina scenoje ne naujokė, visgi prisipažįsta, kad prieš „Žvaigždžių vartus“ jai dreba ir kojos, ir rankos.

Mergina svajoja scenoje pasirodyti su Beyonce Knowles. Merginai teks dirbti ilgai ir atkakliai, bet kas gali žinoti – svarbiausia turėti svajonę.

Paulius Bagdanavičius. Dvidešimtmetis marijampolietis žavės išskirtiniu balsu. Jis žada tapti operos solistu. A. Valinskas pranašavo, kad šis jaunuolis apsuks ne vienai televizijos žiūrovei galvą. Aukštaūgiui vaikinui netgi lipdoma „Žvaigždžių vartų“ Roberto Javtoko pravardė.

Paulius šiemet taps Muzikos ir teatro akademijos antrakursiu. Jis kremta klasikinio dainavimo mokslus. Jaunuolis prisipažino, kad šiek tiek bijo dėstytojų reakcijos, bet „gyvenimas yra jo“.

Lina Rasokaitė. Neapsirikite, tai ne Renee Zellweger, nors panašumas stulbinantis. Be to, Lina ir filmavimo aikštelėje nėra naujokė.

Dvidešimt devynerių metų moteris yra baigusi teatro režisūrą Klaipėdoje.

Holivudo aktorės antrininkė yra dainavusi grupėje „Exem“. Teatras, kinas ir muzika nėra vientelės Linos aistros. Ji yra tapusi Lietuvos regbio čempione. Todėl sportinio azarto kupina moteris bus sunkiai įveikiama konkurentė likusiems „Žvaigždžių vartų“ dalyviams.

Erikas Druskinas. Dar vienas režisierius. Šį kartą iš Utenos. Dvidešimt devynerių metų vyras publiką bandys sužavėti ne tik balsu, bet ir tarzanišku įvaizdžiu: ilgi plaukai, tamsi oda, džiungliški aksesuarai.

Nuo studijų Vilniaus Gedimino technikos universitete vyrą išgelbėjo netikėta pergalė. Laimėjęs skaitovų konkursą, jis suprato, kad technika – ne jam. Nuprendė geriau atsiduosiantis menui.

Vitalija Beržinskaitė. Projekto organizatoriai dvidešimtmetę merginą praminė Pelene. Kilusi iš vaikų namų Vitalija pairyžusi televizijos žiūrovus užburti svajingais romansais.

Merginos muzikos mokytoja jai tapo mama. Vitalija prisipažįsta, kad savo tikrųjų tėvų nepamena, bet ir nedega noru su jais susipažinti.

Dainius Griesius. Iš Kaišiadorių kilusiam vaikinui primetamas misterio rokenrolo vaidmuo. „Šypsena ir gera nuotaika beveik niekada nedingsta nuo šio vaikino veido“, – tokiais žodžiais pristatomas šis dalyvis. Ar pamatysime jį kitokį, sužinosime per šeštadieninius pasirodymus.

Dainius, kaip ir keletas kitų „Žvaigždžių vartų“ dalyvių, be balso turi atsarginį kozirį. Jis moka groti trimitu. Gal muzikinio šou metu išgirsime dalyvių orkestro pasirodymą? Nors trimitas kaišiadoriškiui ne toks ir mielas. Jis mieliau į rankas ima gitarą ir uždainuoja.

Agnė Vasiliauskaitė. Dvidešimtmetė mergina iš Kauno prisipažįsta, kad visiškai nesitikėjo patekti į „Žvaigždžių vartų“ projektą. Ji čia atėjo kaip į vienkartinį koncertą, bet šou organizatorių nebuvo nepastebėta.

Tikėkimės, kad projekto komanda neapsiriko pasirinkę šią tamsiaplaukę merginą. Bet su ja turėtų elgtis atsargiai. Agnė Mykolo Riomerio universitete studijuoja teisę, todėl merginos niekas taip lengvai nesuvystytų.

Savo vokalinius sugebėjimus mergina lavina Artūro Noviko vadovaujamame merginų ansamblyje, su kuriuo teko lipti ne į vieną sceną.

Foto rasit čia.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.