Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„TV pagalbos“ vedėjas Edgaras Navickas: „Čia nėra šou – į laidą ateina žmonės su rimtomis problemomis“

„TV pagalbos“ vedėjas Edgaras Navickas: „Čia nėra šou – į laidą ateina žmonės su rimtomis problemomis“
Retai interviu dalijantis „TV pagalba“ vedėjas Edgaras Navickas laukia dar vieno laidos sezono.

Netrukus TV3 televizijos eteryje pasirodys naujasis „TV pagalba“ sezonas.

Šiemet laukia dar daugiau istorijų ir netikėtumų, giliausias širdies stygas paliečiančių laidos dalyvių ašarų bei jautrumą žadinančių žvilgsnių.

Laidą jau ne vienerius metus patikėta vesti Renatai Šakalytei ir Edgarui Navickui. Šis vedėjų duetas pelnė ne tik žiūrovų, bet ir „TV pagalbos“ dalyvių beatodairišką pasitikėjimą.

Saugo savo privatumą

Edgaras Navickas naujienų portalui tv3.lt atskleidė, kad itin retai dalija interviu. Kaip teigė, nori pasilikti savo privatų gyvenimą artimų žmonių ratui ir tiesiog sau.

Paklaustas, ar yra kokia nors giliai į širdį įsmigusi istorija, kurią nešiojasi mintyse iki šiol, Edgaras tikino, kad per tiek laiko, per tiek metų, visos istorijos pasidarė vienodai svarbios, jautrios.

„Vienos būna linksmesnės, kitos – labai liūdnos, tragiškos. Negali išskirti. Ateina žmonės, kuriems sudegę namai, ieško pagalbos. Ateina nukentėję, patyrę sunkias traumas, kuriems reikia lėšų gydymui. Taip pat ateina paliktos mamos su vaikais. Būna, žmonės skiriasi, taikosi, daro DNR tyrimus...

Tam, kuris ateina, tuo metu jo istorija yra pati svarbiausia. Tokia ji tampa ir mums. O bėgant laikui, visos istorijos prabėga kaip kaleidoskopas“, – naujienų portalui tv3.lt sakė E. Navickas.

Edgaras atviras – nedirbtų, jei galvotų, kad „TV pagalba“ nepadeda žmonėms. Jis tvirtai tiki laidos misija.

„Mano jau nebe tie metai, kad rūpėtų dėmesys. Čia nėra šou – į laidą ateina žmonės su rimtomis problemomis. Jie ieško išeities. Laidoje rodome tokį gyvenimą, koks yra.

Pavyzdžiui, uraganas sugriovė žmogaus namus arba jie sudegė, patyrė baisius nuostolius ir reikia lėšų vaistams. Bus pinigų – bus vaistų – jis mėnesį gyvens. Jei bus daugiau – gyvens ilgiau.

Mes suveikame kaip katalizatorius – mūsų žiūrovai aukoja tiek, kiek gali, ir dovanoja žmogui gyvenimą ar pradines lėšas atstatyti namus. Taip pat padedame žmonėms atsikratyti priklausomybių. Bet nežinome, ar jis turės ryžto toliau laikytis pažado nebevartoti, nes viskas priklauso nuo pačio žmogaus.

Kai ateina žmonės ir nežino, ar nori skirtis, ar likti kartu, mes stengiamės parodyti abiejų pasirinkimų puses“, – kalbėjo „TV Pagalbos“ vedėjas.

Gelbėdamas kitus, Edgaras tam tikra prasme padeda ir sau, bet Karmos taškų nerenka. Jam tie vadinamieji taškai paprasčiausiai nerūpi.

„Kiekviena istorija – tai ne aktoriai. Jie ateina su tuo, kas yra atsitikę iš tiesų. Iš pradžių su mumis kalba su kaukėmis. Bet kuo ilgiau pasakoja, tuo labiau atsiveria, tada prasideda dalykai, kurie neišvengiamai keičia ir patį. Ar laida keičia? Be abejo“, – tęsė jis.

Pašnekovas patvirtino, kad „TV pagalbos“ kolektyvas yra draugiškas, bet kai prasideda sezonas, galimybių susitikti turi vis mažiau.

„Viskas dėl skirtingų regionų, bet kai susitinkame visada būna linksma“, – pridūrė vyras.

Laidoje E. Navickas pradėjo dirbti vyresniame amžiuje, tad, kaip sakė, jo gyvenimo ši patirtis nepakeitė.

„Tačiau negaliu išeiti į gatvę bet kaip – žmonės mėgsta prieiti, pakalbinti, ką nors išsakyti. Jei būčiau kokia muzikos ar teatro pasaulio žvaigždė – būtų kitaip. Bet kai esi žinomas kaip „TV pagalba“, žmonės prieina ir ima kalbėti apie tai, ką skauda ir kas atsitiko blogo“, – naujienų portalui tv3.lt pripažino jis.

O ko Edgaras niekada negalėtų daryti prieš kameras? „Bandžau dainuoti – ko neturiu, tai neturiu. Gal arklys įspyrė vaikystėje, bet jau dainuoti tai tikrai negaliu“, – juokėsi „TV pagalbos“ vedėjas.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.