Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Marijonas Mikutavičius taps naujo projekto vedėju: garsūs tėvai ir plepūs jų vaikai – kuris didesnė žvaigždė?

Marijonas Mikutavičius taps naujo projekto vedėju: garsūs tėvai ir plepūs jų vaikai – kuris didesnė žvaigždė?
Nėra nieko nuoširdesnio už vaikus. Jie visuomet sako tai, ką galvoja, niekuomet nepagražina realybės, o kai kurie jų pastebėjimai priverčia ne tik juoktis, bet ir susimąstyti – kaip viso to nepastebėjome anksčiau patys? Tačiau net ir tuomet, kai jie pasako nepatogią tiesą, ant jų pykti niekaip negalime… Užtenka mielos šypsenos, ir viskas atleista! Tačiau viena yra aišku – vaikai žino tikrai daug mūsų paslapčių. O ar kada susimąstėte, kiek daug linksmų ir netikėtų dalykų apie savo tėvus galėtų papasakoti garsenybių atžalos? Būtent tą jau greitai atskleis naujasis, pirmas toks Lietuvoje TV3 projektas „Žvaigždžių žvaigždutės“.

Kiekvienoje laidoje trys įžymybės ir jų vaikai ar anūkai pasiners į linksmą žaidimą, kurio metu ne tik geriau visus juos pažinsime, bet ir apie mums visiems puikiai žinomus šalies veidus išgirsime tokių dalykų, kurie, tikriausiai, nustebintų net juos pačius!

O svarbiausia, kad kiekvienos laidos pabaigoje laimėjusios šeimos piniginis prizas kas kartą bus skiriamas kilniam tikslui – daugiau nei 20 metų gyvuojančiai „Išsipildymo akcijai“.

Toks projektas Mikutavičiui – pirmasis

Šio išskirtinio, pirmojo tokio projekto Lietuvoje vedėju, taps žmogus, kuriam žaidimai – tikrai ne svetimi. Tai – ir pats puikiai tėvystės džiaugsmus ir vargus pažįstantis Marijus Mikutavičius. Vis dėlto žinomas vyras neslepia – toks projektas, kuriame pirmuoju smuiku griežia vaikai, ir jam bus pirmasis.

„Vaikai yra gėris ir grožis, todėl, jei jų neišgąsdinsiu, manau, kad viskas bus gerai (šypsosi). Projektai su vaikais visuomet yra šventi, švelnūs ir nuoširdūs, todėl tikiu, kad sudalyvauti šioje laidoje bus įdomu ne tik vaikams, bet ir jų tėvams, kadangi šalia jų bus artimas ir mylimas žmogus“, – įsitikinęs M. Mikutavičius.

Stebėdamas augantį sūnų, M. Mikutavičius geriau prisimena ir savo paties vaikystę

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.