Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Razmarataitė palieka TV3 žinias

Razmarataitė palieka TV3 žinias
Naujas TV3 televizijos sezonas – naujos laidos, nauji veidai. Bet televizijos pasilieka ir senus, populiarius darbuotojus. Tikėtina, kad vieno iš kanalo senbūvių ekrane neišvysime.

Alfa.lt žiniomis, greitai TV3 žinias paliks Aurelija Razmarataitė: ilgametės žinių vedėjos nebematome naujo sezono užsklandose, A. Razmarataitė nesifotografavo TV3 fotosesijoje, pristatančioje televizijos laidas ir vedėjus.

Ketvirtadienį vykusiame TV3 rudens sezono pristatyme TV3 žinių vedėja nesilinksmino kartu su kolegomis: kartu su vyru Dariumi Žakaičiu moteris kukliai stebėjo viską iš šono.

TV3 atstovai kol kas naujieną neigia. „Aurelija ir toliau ves žinias“, – sakė TV3 atstovė spaudai Renata Keršienė.

A. Razmarataitės kolegos taip pat slapukavo: Aurelijos kolegė Renata Šakalytė, paklausta apie A. Razmarataitės pasitraukimą iš TV3 žinių, pirmiausia paklausė, iš kur tai sužinota. „Nieko nežinau. Skambinkite televizijos atstovei spaudai“, – pasiūlė mergina. „Bent savaitę ji tikrai ves žinias“, – tik prasitarė Rokas Petkevičius.

Pati A. Razmarataitė telefono nekelia arba jį išjungia jau kelias dienas.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.