Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naujas TV3 sezonas „Po laiminga žvaigžde!“: pirmoje „L.T. paparacai“ laidoje – slaptas Sabonių pokylis ir jaudinančios Bosų vestuvių akimirk

Naujas TV3 sezonas „Po laiminga žvaigžde!“: pirmoje „L.T. paparacai“ laidoje – slaptas Sabonių pokylis ir jaudinančios Bosų vestuvių akimirk
Šį pirmadienį, rugpjūčio 25 dieną, pirmoji naujojo TV3 sezono laida „L.T. paparacai“ dėmesį prikaustys nuo pirmos iki paskutinės minutės. Uždara, griežtos apsaugos prižiūrima teritorija paplūdimyje. Nuo vėjo saugančios palapinės ir grupelė jose vyną gurkšnojančių išskirtinių svečių. Jiems dainuoja ryškiausios Lietuvos scenos žvaigždės. Paplūdimyje nusileidęs sraigtasparnis ir dangų perskrodę įspūdingi fejerverkai.

Tai vaizdai iš slapto legendinio krepšininko Arvydo Sabonio ir jo žmonos Ingridos surengto pokylio, į kurį pateko tik išrinktieji. Tarp jų – ir laida „L.T. paparacai“, kurios žiūrovai, stebėdami išskirtinę filmuotą medžiagą, pasijus tarsi ištaigingos puotos svečiai.

„Viskas buvo taip nuostabu, kad tikrai nieko nekeistume“, – laime spinduliavo neseniai Bahamų salose susituokusi viena garsiausių Lietuvos porų Antanas ir Daina Bosai. Savo prabangių namų duris atvėrę jaunavedžiai „L.T. paparacų“ žiūrovams pirmiesiems papasakojo apie vieną svarbiausių gyvenimo švenčių ir atskleidė jaudinančias tuoktuvių ceremonijos akimirkas.

Ne mažiau intriguojantys ir TV3 naujojo sezono „Po laiminga žvaigžde!“ pristatymo vakarėlio užkulisiai, kuriuose – žvaigždžių spindesys, pikantiškos detalės ir visa tai, ko nematė transliacijos žiūrovai, tačiau užfiksavo visur spėjanti „L.T. paparacų“ kamera. Ir tai – dar ne visos laidos kūrėjų žiūrovams ruošiamos staigmenos.

Dar daugiau karštų naujienų iš Lietuvos įžymybių gyvenimo laidos vedėjai Natalija Zvonkė ir Rimas Valeikis pristatys jau šį pirmadienį 19.40 val. atsinaujinusioje TV3 laidoje „L.T. paparacai“!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.