Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

V.Perminaitės plaukuose „įsisuko vaivorykštė“

V.Perminaitės plaukuose „įsisuko vaivorykštė“
Ketvirtadienio vakarą vykusiame naujojo TV3 sezono atidaryme dalyvavo ir „gelbėtoja“ Viktorija Perminaitė. Vilkėdama ilgą sidabrinę vakarinę suknelę moteris daugelį susirinkusiųjų nustebino šviesius plaukus padailinusi įvairiaspalvėmis sruogelėmis. Per ketverius metus tai jau trečiasis Vikos bandymas sužaisti spalvomis. Moteris nesibaido drąsių sprendimų, todėl plaukus puošia neįprastais žaliais, mėlynais ir violetiniais atspalviais.

„Aš taip atrodau jau trečią kartą. Pirmą kartą spalvos buvo truputį kitokios – daugiau žalios, oranžinės ir mėlynos, antrąjį kartą – sluoksneliai juodos ir elektrik žydros, na o šį kartą viskas praktiškai taip pat, tik priekyje pabandžiau naują violetinį atspalvį“.

Moteris tikino pati sugalvojusi tokią novatorišką šukuoseną: „Čia mano pačios išmislas – ne kirpėjos. Ji mane visuomet palaiko, sako, kad reikia išsiskirt iš pilkos masės, juolab kad ryškios spalvos dabar labai madingos“.

Paklausta, kaip į tokią šukuoseną reaguoja draugai, Viktorija tikino, jog svarbiausia yra tai, kad jai pačiai patinka: „Daug kas giria, daug kas peikia, bet svarbu, kad man pačiai patinka“.

„Didžioji dalis mano garderobo yra būtent tokių spalvų, kokių ir plaukų sruogelės. Žmonės dažnai sako: „o, prie plaukų prisiderinai“. Tiesiog mano mylimiausios spalvos yra ryškiai žalia, ryškiai mėlyna ir violetinė. Gražu, kai viskas tarpusavy dera“, - pasakojo Vika.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.