Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Gelbėtoja“ Brigita: mergautinė pavardė laikinai

„Gelbėtoja“ Brigita: mergautinė pavardė laikinai
Penktadienį ištekėjo kėdainiškė „TV pagalboje“ nuo nelaimių žmones gelbėjusi Brigita Budginaitė. Auksinius žiedus 27 metų mergina sumainė su dvejais metais jaunesniu kompiuterių specialistu Laimonu Tranu.

Vestuvės įvyko netoli Kauno esančioje Kačerginės miestelio bažnyčioje. B. Budginaitė pasakojo, kad vietą ceremonijai išsirinko atlikusi žvalgybas. „Apvažiavome kelias vietas, kai pamatėme šitą bažnyčią, supratome, kad tuoksimės čia“, – pasakojo buvusi „gelbėtoja“.

Mergina teigė, kad vestuvės buvo suplanuotos ekspromtu. Gal dėl reikalo? „Ne, kol kas to neplanuojame. Bet kaip dievulis duos, taip ir bus“, – juokėsi Brigita.

Vestuvėse dalyvavo tik patys artimiausi draugai ir giminės. Sutuoktiniai nusprendė, kad pompastiška šventė jiems nereikalinga.

Prieš kelias dienas žmona tapusi mergina pasakojo, kad povestuvinės kelionės kol kas pora neturėjo. „Bet į Nidą kokiom trim dienom tikrai nuvažiuosime“, – kalbėjo džiugesio pilna mergina.

Kodėl Brigita atsisakė pasikeisti pavardę? „Tikrai neatsisakiau. Pavardę pasikeisiu, tiesiog dėl darbo reikalų šiuo metu to padaryti negaliu“, – atsakė ji.

Aprimus povestuviniam džiaugsmui Brigita išvysime ir televizijos ekrane. Mergina dirbs TV3 laidoje, žiūrovus kviečiančioje į magijos pasaulį.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.