Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naujas TV3 sezonas „Po laiminga žvaigžde!“: šiandien tiesioginėje „Kriminalinių tyrimų“ laidoje – žmogaus chameleono byla

Naujas TV3 sezonas „Po laiminga žvaigžde!“: šiandien tiesioginėje „Kriminalinių tyrimų“ laidoje – žmogaus chameleono byla
Šiandien, 19.40 val. tiesioginėje naujoje TV3 laidoje „Kriminaliniai tyrimai“ vienas jos vedėjų – buvęs ilgametis Lietuvos policijos generalinis komisaras Vytautas Grigaravičius atskleis dar niekur neskelbtų faktų, susijusių su Lietuvos nusikaltėlio Nr. 1 – Romo Zamolskio byla. Būtent jai bus skirta pirmoji „Kriminalinių tyrimų“ laida, kurios tikslas – padėti Lietuvos pareigūnams išnarplioti ar bent į priekį pastūmėti bylas, stringančias dėl informacijos stokos.

„Romas Zamolskis – žmogus chameleonas. Jis tobulai užsimaskuoja, nuolat keičia išvaizdą, gyvenamąją vietą bei visa kita, todėl jį labai sunku identifikuoti“, – sako Vytautas Grigaravičius. Pasak jo, gatvėje atsitiktinai sustabdytas policijos pareigūnų, Zamolskis iš karto šauna.

„Piliečiams patarčiau patiems nesiimti veiksmų ir nebandyti jo sulaikyti. Geriausia kreiptis į policijos pareigūnus“, – pataria V. Grigaravičius. Virtinė nusikaltimų, žiauriomis aplinkybėmis nužudytos aukos, pasikėsinimai nužudyti, apiplėšimai ir taip toliau. Bylos tomai pildomi vienas po kito ir tikslaus nusikaltimų skaičiaus niekas negali įvardinti, kol Romas Zamolskis vaikšto laisvėje.

„Keletą valandų analizavus šią bylą, galvojus apie tai, kokius asmenis būtų galima pakalbinti laidos siužetuose bei kaip atkurti susijusius su byla įvykius ir parodyti žiūrovui, iškilo klausimas: ar daugelio laikomas psichikos ligoniu Romas Zamolskis iš tiesų yra toks. Aš drįsčiau teigti priešingai – tai labai protingas, ypač preciziškai veikiantis, iš karto kelis žingsnius numatantis žmogus. Apie tai liudija ir tas faktas, kad jis iki šiol laisvėje, ir taip yra ne dėl pareigūnų neįžvalgumo ar klaidų, o dėl šio žmogaus genialumo. Ši byla fenomenali“, – taip šiandienos „Kriminalinių tyrimų“ pagrindinę bylą ir jos veikėją – labiausiai išgarsėjusį ir ilgiausiai besislapstantį šalies nusikaltėlį R. Zamolskį pristato antrasis laidos vedėjas Gediminas Jaunius.

Naudingos informacijos turintys ir savo liudijimais galintys padėti išnarplioti šią ir kitas šiandien laidoje pristatomas bylas žiūrovai raginami skambinti į studiją laidos metu telefonu (8 5) 2031313 – juos išklausys ir išsakytą informaciją fiksuos studijoje budintys pareigūnai. Laidos autoriai visiems skambinantiems garantuoja visišką konfidencialumą.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.