Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naujas TV3 sezonas „Po laiminga žvaigžde!“: šiandien „Čia ir dabar“ – specialūs reportažai iš Gruzijos

Naujas TV3 sezonas „Po laiminga žvaigžde!“: šiandien „Čia ir dabar“ – specialūs reportažai iš Gruzijos
Šiandien 19.40 val. naujoje TV3 publicistikos laidoje „Čia ir dabar“ – reportažai iš karinį konfliktą išgyvenančios ir viso pasaulio dėmesį prikausčiusios Gruzijos. Joje apsilankę laidos žurnalistas ir operatorius fiksavo sukrečiančius vaizdus, tikrą siaubą išgyvenančių žmonių pasakojimus ir emocijas.

„Čia ir dabar“ laidoje nuo pat pirmo reportažo sieksime supažindinti Lietuvos žiūrovą su svarbiausiais dabartiniais įvykiais. Norime, kad jis ne tik pamatytų, bet ir pats pajustų, ką jaučia kiekvienas laidos herojus. Taigi, mūsų žurnalistams ir laidos vedėjai Aušrai Kilkuvienei tenka iš tiesų didelis iššūkis, kurį jie drąsiai prisiima. To įrodymas ir yra šiandien pateikiama pirmoji laida, kurią rengdama mūsų komanda nedvejodama vyko į kupiną pavojų šalį ir iš arti stebėjo, kas ten dedasi“, – sako „Čia ir dabar“ laidos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Šiandien laidoje TV3 žiūrovai matys reportažus iš Gruzijos ligoninių, pabėgėlių stovyklų. „Karo pabėgėliai gyvena baisiomis sąlygomis, trūksta elementariausių dalykų – nėra vandens, elektros. Ligoninės perpildytos, gydytojai dirba po dvi paras be poilsio. Tarp sužeistųjų – aštuoniasdešimtmetės senutės, sudarkytos bombų skeveldrų. Žvelgiant į jas, kyla klausimas: kuo nusikalto tauta, kad turi išgyventi šitokį siaubą ir taip kentėti?“ – labiausiai Gruzijoje sukrėtusį vaizdą prisimena Paulius Anilionis.

Šiandien 19.40 val. prasidėsiančioje TV3 laidoje „Čia ir dabar“ taip pat bus rodomi siužetai iš lietuvių žurnalistų viešnagės ir paprastoje gruzinų šeimoje, ir buvusio Gruzijos prezidento Eduardo Ševardnadzės rezidencijoje, kurioje jis mielai priėmė lietuvius ir pasidalino savo jausmais bei mintimis šalį krečiant karui.

Pirmai laidai „Čia ir dabar“ kūrybinė grupė taip pat kalbino buvusio Čečėnijos prezidento Džoharo Dudajevo žmoną – Alą Dudajevą apie tai, kokius prisiminimus ir emocijas jai sukėlė Gruzijos įvykiai, kai pačiai teko išgyventi karo Čečėnijoje siaubą.

Grįžę į Lietuvą, „Čia ir dabar“ žurnalistai aplankė atstovavusį Lietuvai Pekino olimpinėse dziudo imtynėse osetiną Albertą Techovą. Jis TV3 žiūrovams atskleis, ką jaučiąs kovodamas už Lietuvos garbę, kai gimtinėje krenta bombos, žūsta žmonės.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.