Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„DiArchy kodą“ ves B.Budginaitė

„DiArchy kodą“ ves B.Budginaitė
Naująjį sezoną „Po laiminga žvaigžde!“ pradėjusi TV3 lapkričio mėnesį TV3 pristatys magijos kupiną laidą „DiArchy kodas“, kurioje neįtikėtinus triukus demonstruos garsiausias Lietuvos iliuzionistų duetas – brolis ir sesuo Arvydas ir Diana. Laidos vairą savo rankose sukios visiems pažįstama gelbėtoja Brigita Budginaitė.

„Laidoje garsi iliuzionistų pora atliks pasaulinio lygio triukus, tokius kaip žmogaus pervėrimas adatomis bei pervažiavimas plentvoliu. Ji taip pat kartos garsiausių ir profesionaliausių planetos iliuzionistų, tokių kaip Davidas Copperfieldas bei Davidas Blaine'as, triukus. Tiesa, Arvydas su Diana laidoje pristatys ir įvairių paprastesnių fokusų, pasidalins su žiūrovais tų fokusų paslaptimis“, – apie naująją laidą pasakoja TV3 vyriausiasis prodiuseris Jurgis Jefremovas.

Pasak jo, netradicinė laida, kurioje žiūrovai galės iš arti susipažinti su magijos ir iliuzijos pasauliu, išgirsti triukuose dalyvaujančių ir juos atliekančių žmonių įspūdžius, įneš dar vieną atspalvį į TV3 televizijos programą.

„DiArchy“ duetas jau ruošiasi debiutui TV3 televizijos laidoje, kurią ves žavioji Brigita Budginaitė. Keletas iš tiesų įspūdingų triukų jau atlikta ir nufilmuota. Vienas jų – brolis ir sesuo užrištomis akimis pereina visą Palangos tiltą turėklais, o jo pabaigoje – perlipa vienas per kitą. Kad užduotis nepasirodytų per daug lengva, ant turėklų išdėliojamos įvairios kliūtys – vinys, peiliukai, stiklai. Ar pavyko Arvydui ir Dianai pereiti Palangos tilto turėklais nesusižeidus? Atsakymą TV3 žiūrovai sužinos jau lapkričio mėnesį naujoje laidoje „DiArchy kodas“.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.