Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 seriale „Broliai“ – jauno aktoriaus debiutas

TV3 seriale „Broliai“ – jauno aktoriaus debiutas
Plėtojantis didelio susidomėjimo susilaukusio TV3 serialo „Broliai“ siužetui, žiūrovai susipažįsta su naujais jo personažais. Vienas jų – vyriausiojo Kalvių brolio Kristupo sužadetinę nuviliojusio Renaldo Karnickio sūnus Odisėjas, kurį vaidina trylikametis Eimantas Grigaliauskas.

Pirmą kartą filmavimo aikštelėje atsidūręs paauglys apie darbą filmavimo aikštelėje kol kas kalba nedrąsiai ir prisipažįsta, kad tekęs personažas turi jam ne tik artimų, bet ir visai svetimų charakterio savybių.

„Odisėjas yra maištautojas, viską stengiasi padaryti, kad būtų kuo blogiau, o aš gyvenime stengiuosi, kad viskas būtų kuo geriau. Tai yra galbūt todėl, kad Odisėjas užaugęs be tėvų, o aš esu gerai išauklėtas“, – juokiasi jaunasis aktorius.

Filmavimo aikštelėje nuolatinė Eimanto partnerė yra būrėją Mariją Aušrinę vaidinanti teatro ir kino žvaigždė Vaiva Mainelytė, atliekanti mirusios Odisėjo močiutės sesers vaidmenį. Seriale vietoje nenustygstantis Odisėjas nuolat iškrečia visokių eibių savo globėjai ir dėl to vyksta kasdieninė moters ir jaunojo nenuoramos kova. Eimantas sako, kad iš garsiosios aktorės ir iš serialo režisieriaus Valdo Babaliausko nesulaukia daug pastabų dėl savo vaidybos, tačiau išgirsta pastebėjimų, kad yra šiek tiek susikaustęs.

„Kai pirmą kartą save pamačiau per televizorių, pats supratau, kad esu per daug susigūžęs, reikia labiau atsipalaiduoti, tą patį sakė ir Vaiva Mainelytė, ir režisierius. Kita pastaba buvo garsiau kalbėti“, – prisipažino Eimantas.

Sportu besidomintis ir pats aktyviai krepšinį žaidžiantis Eimantas, vaidinantis maištingą Odisėją, džiaugiasi galimybe seriale vaidinti kartu su populiariais, iš televizijos ir kino pažįstamais aktoriais, tokiais, kaip Vaiva Mainelytė, Karolis Sakalauskas ir kitais.

„Filmuotis nėra baisu, o labai įdomu. O kai sulauki iš žinomų aktorių padrąsinimų ir pagyrimų, tai dar smagiau“, – džiaugiasi Eimantas.

Zaliukas September 08 2008 1,537 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.